- Konu Sahibi ceylin0033cte
-
Daha cok yeni canim bikac ay bekleMerhaba kızlar ,2 aydır deniyoruz ama hamile kalamadım doktora gitmek istemiyorum doğal olarak neler yapabilirim.
5 aydır deniyoruz : (Daha cok yeni canim bikac ay bekle
6 nci ayd git doktora klomen uygular5 aydır deniyoruz : (
Canım hormonlarında problem varmı Aslan. Pençesi bitki çayı içebilirsin ben onu içtim ve o ay hamile kalmıştım ama dış gebelikti tekrar başladım bu ay belirtiler var bakalım ama görücez5 aydır deniyoruz : (
insallah hamilesinizdir belirtileri nasıl acabaCanım hormonlarında problem varmı Aslan. Pençesi bitki çayı içebilirsin ben onu içtim ve o ay hamile kalmıştım ama dış gebelikti tekrar başladım bu ay belirtiler var bakalım ama görücez
gidicem bu ayda bir umut bekliyorum adet olursam bitimini bekler giderim keşke gerek kalmasa6 nci ayd git doktora klomen uygular
Bitimi degil klomen adetin ikinci gunu kullaniliyor eger yazarsa daha ne yazar blmyrmgidicem bu ayda bir umut bekliyorum adet olursam bitimini bekler giderim keşke gerek kalmasa
ben daha hiç gitmedim canlar doktora o yüzden temizken gideym ondan soraki aylar bakarız haftaya salı günüm gelio normalde bakalımBitimi degil klomen adetin ikinci gunu kullaniliyor eger yazarsa daha ne yazar blmyrm
Tamamda canim adetliyken gel diyor burdaki hakim arkdslarda soylesinben daha hiç gitmedim canlar doktora o yüzden temizken gideym ondan soraki aylar bakarız haftaya salı günüm gelio normalde bakalım
Belim çok ağrıyor kaşıklarımda batma var açım sürekli açım birşeyler istiyor canıminsallah hamilesinizdir belirtileri nasıl acaba
Evet canım adetin 2. Veya 3. Günü gitmelisin ki hormonlarına bakıp ilacı veriyorlar bende 3. Günü gitmiştimTamamda canim adetliyken gel diyor burdaki hakim arkdslarda soylesin
Baslarsa ikinci gunu githmm dediğiniz gibi yapayım o zmn haftayı adet baslayınca gideyiminş baslamaz
Cnm idrarda çıkmayabilir en doğrusu kan testi ... adet düzensizliğin varmıadetim bir buçuk gün geçti test yapmalımıyım sizce
yok normalde tam günümde oluyorum hatta erken başlar gecikmez hiçCnm idrarda çıkmayabilir en doğrusu kan testi ... adet düzensizliğin varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?