- 18 Eylül 2017
- 113
- 15
- 48
- 28
- Konu Sahibi Prensesruya
-
Kime yazdiniz ozel mesaj mi attiniz anlamadimAdetime bir gun var ama hicbir akintim yok acaba gebelik mi bar lutfen cevap verirmisin boyle bi durum olan varmi yarini beklemek cok zor geliyor
Test almaya firsatim yok yani gebe olabilirmiyim akinti olmayinca gebelik belirtisimi oluyor internette bole bi arastirma yok varsada ben bulamadim cok heyecan yapdim
çok yeni evlisinHic. Boyle bi durum yokdu cunku adet olucagim dakkaya kadr bile fazla beyaz akintim olurdu ne bilim bende ona yorumladim insan her ihtimali oraya cekiyor heralde
Allahın izni ile yaşınız genç olurYok yanlis anlamam ama isde evliligin ilk akla geleni cocuk bide ben esimle 5 yil boyunca sevgilik sureci yasadim hayatimin butun guzlliklerni yasadim onunla o yuzden simdi cocuk cikmiyor aklimizdan
Canım gebelik belirtisi pms yani adet önceki belirtiler ile birebir aynı olur. Bu şekilde anlayamazsın. Mesela benim göğüslerim çok ağrırdı aynı şekilde ağrıyordu. Gerçi biraz memelerim yanıyor gibi hissediyordum ama o hissi hamile olmadığım pek çok adet döneminde de hissetmiştim. Neyse adet dönemini beklemen gerek yok. Adet döneminden 1 hafta önceden sağlık ocağında kan testi yaptırabilirsin. Bu ay olmazsa önümüzdeki ay böyle yaparsın.Test almaya firsatim yok yani gebe olabilirmiyim akinti olmayinca gebelik belirtisimi oluyor internette bole bi arastirma yok varsada ben bulamadim cok heyecan yapdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?