Bebek istiyorum

Prensesruya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2017
113
15
48
28
Adetime bir gun var ama hicbir akintim yok acaba gebelik mi bar lutfen cevap verirmisin boyle bi durum olan varmi yarini beklemek cok zor geliyor

Adetime bir gun var ama hicbir akintim yok acaba gebelik mi bar lutfen cevap verirmisin boyle bi durum olan varmi yarini beklemek cok zor geliyor
Kime yazdiniz ozel mesaj mi attiniz anlamadim
Gereken her seyi yaptiysaniz artik oluruna birakin. Bir de gecerken gebelik testi alin. Hayirlisi olsun

Test almaya firsatim yok yani gebe olabilirmiyim akinti olmayinca gebelik belirtisimi oluyor internette bole bi arastirma yok varsada ben bulamadim cok heyecan yapdim

Test almaya firsatim yok yani gebe olabilirmiyim akinti olmayinca gebelik belirtisimi oluyor internette bole bi arastirma yok varsada ben bulamadim cok heyecan yapdim

ne alaka akıntı olunca gebe olmadığın kesin mi oluyo öyle saçma şey olur mu gidin kan testi yaptırın

fotoğrafta ki sensen
yaşça bayağı küçük duruyorsun
sorunda bunu onaylıyor
acaba bebek için biraz beklesen mi?

Hic. Boyle bi durum yokdu cunku adet olucagim dakkaya kadr bile fazla beyaz akintim olurdu ne bilim bende ona yorumladim insan her ihtimali oraya cekiyor heralde

Hic. Boyle bi durum yokdu cunku adet olucagim dakkaya kadr bile fazla beyaz akintim olurdu ne bilim bende ona yorumladim insan her ihtimali oraya cekiyor heralde
çok yeni evlisin
bu kadar takma kafana
evliliğin otursun biraz daha (önce ki konundan dolayı söylüyorum yanlış anlama)

Yok yanlis anlamam ama isde evliligin ilk akla geleni cocuk bide ben esimle 5 yil boyunca sevgilik sureci yasadim hayatimin butun guzlliklerni yasadim onunla o yuzden simdi cocuk cikmiyor aklimizdan

Arkadaşım akıntının olup olmamasına göre gebesin ya da değilsinn diyemeyiz ki doktor bile diyemez akıntı olmamasının birçok nedeni olabilir kafanıza takmayın ve kendinizi sürekli dinlemeyin kontrol etmeyin streste etkiler çünkü hormonları biraz rahat olun daha regli tarihiniz bile geçmemiş. Ayrıca bu sorunlarınızı gebelik bölümüne açarsanız daha iyi olur.

Allah aşkına ben gerçekten ne mantıkla çocuk istediğinizi bu kadar deli gibi kıvrandığınızı anlamadım Daha 20 yaşındasın, öbür konuna göre de kaynana kayınpederle aynı evde yaşıyorsun, üstelik kayınpederin agresif küfürler ediyor herşeyde bana haber vereceksin diyor, 4 aylık evlilikte çocuk istiyorsun. Üstelik bu adamla 5 sene çıkmışsın ama sana ayrı ev açacak sorumluluğu bile alamamış bir insana çocuk yapacaksın. Daha sen çocuksun güzelim ya sağlıklı düşünemiyorsun ama bence daha erken evliliğin otursun bebek fikri şimdi güzel geliyor ama gelecekte ne olacak.

Canım gebelik belirtisi pms yani adet önceki belirtiler ile birebir aynı olur. Bu şekilde anlayamazsın. Mesela benim göğüslerim çok ağrırdı aynı şekilde ağrıyordu. Gerçi biraz memelerim yanıyor gibi hissediyordum ama o hissi hamile olmadığım pek çok adet döneminde de hissetmiştim. Neyse adet dönemini beklemen gerek yok. Adet döneminden 1 hafta önceden sağlık ocağında kan testi yaptırabilirsin. Bu ay olmazsa önümüzdeki ay böyle yaparsın.

Insan bir bebegi ve onun bebegi olcagin kendni inandiramiyorya ondan aslinda bu kadar cabuk istiyoruz ya zaten hersey hayirlisi olsunda

daha 1 gün bekleyemiyorsunuz 9 ay nasıl bekleyeceksiniz?
bu kadar sabırsız olmayın, annelik sabır işidir, hele de 20 yaşında, daha adetinin gecikmesini bekleyemeyen bir kız için...
keşke önceliğiniz eğitim ya da meslek edinmek olsa ama belli ki anne olmaya karar vermişsiniz, bari bu süreçte biraz olgunlaşmaya çalışın.
apaçık yüzünüzün göründüğü herkese açık bir platformda akıntınızdan, adetinizden, sancınızdan, kayınpederinizin küfürlerinen falan sözetmeyin mesela...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…