Bebek istiyorum...

sHimaRiq_pErY

E♥Y Ömrümün Sahibi
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2009
342
1
96
36
İstanbul
Kızlar merhaba,

Sonunda evlendim 1 ay oluyor :17: yaa ben tuhaf bi duygu seli içindeim :50: Şöyle anlatayım ben henüz öyle pek ev işi yemek falan yapamıorum :1: yani vaktim olmadı henüz çünkü hemen işe başladım eşim geçen hafta iş nedeniyle şehir dışına çıkmıştı teyzem geldi o yaptı yemek saolsun şimdi bu haftadan sonra artık ben yapıcam inşallah alışıcam yavaş yavaş ama ben dün bi rüya gördümmmm hamileydimmmm :52::52::52: ayyy çok heycanlandım yani ne bileyim ben bebek istiorum sanırım ama daha çok erken gibi daha önceden eşime söylediğimde şimdi değil geleceğini hazırlamamız gerek diyor :41: tamam doğru ama ne bileyim yaaa o rüya beni çok etkilediiii :52: sizede böyle bişey oldu mu?

evliliğin ilk zamanlarında çoğu kişinin aklından,rüyasından geçmiştir bebek düşüncesi..daha yeni biraraya gelmişken,birbirinizi daha iyi tanıyıp biraz daha birlikte zaman geçirin..birbirinize doymamışken henüz erken diye düşünüyorum..tabii yine Allah ne zaman isterse,sizlerde hazır olduğunuzda Allahım nasip etsin..

bencede çok erken şuanda..
daha evliliğe alışman lazım...:34:
2 yıllık evliyim evliliğe tam anlamıyla alıştım diyemem ama çocuk için yeterli sanırım...:1:

evliliğin ilk zamanlarında çoğu kişinin aklından,rüyasından geçmiştir bebek düşüncesi..daha yeni biraraya gelmişken,birbirinizi daha iyi tanıyıp biraz daha birlikte zaman geçirin..birbirinize doymamışken henüz erken diye düşünüyorum..tabii yine Allah ne zaman isterse,sizlerde hazır olduğunuzda Allahım nasip etsin..

Amin inşallah... Ya daha eve bile alışamadım uyuyamıyorum uyanamıyorum tuhaf şeyler... ama rüyamda gördüm ya bittim resmen yaaa :52:

evliliğin başında herkese olan birşeydir sanırım :) Bende ilk 1 2 ay çok istedim. Şimdi aklıma bile gelmiyor. 3 5 sene düşünmüyorum. Evliliğiniz oturtun bence canım. Üstelik sende ev işlerine alış çünkü çocuk olunca çok çok zorluk çekersin. Düzenini kurmadan düşünme bence çocuk.

Allah mutlu etsin :nazar: Bence biraz daha bekleyebilirsiniz bebek için, gelecek konusunda hak verdim eşinize hem bir de evliliğe önce şöye bir alışın sonrası bebek için daha uygun sanki :97:

cnm daha çok erken özellikle 30 yaşın üstnde değilsen 2-3 yıl bekle derim .... yaşın 30un üstndeyse de en azndan 1 yıl kadar evlilğe alışma süreci tanı kendine.... bende yeni evli sayılırım 14 ay olcak yakında ama banim için bile erken diye düşünüyorum ... şimdi heyecanla rüyandan etkilenip sağlıksız bi karar verme çocuk yapmaya karar vermek bilinçlice karşılıklı istekle olmalı cnm....

Kızlar merhaba,

Sonunda evlendim 1 ay oluyor :17: yaa ben tuhaf bi duygu seli içindeim :50: Şöyle anlatayım ben henüz öyle pek ev işi yemek falan yapamıorum :1: yani vaktim olmadı henüz çünkü hemen işe başladım eşim geçen hafta iş nedeniyle şehir dışına çıkmıştı teyzem geldi o yaptı yemek saolsun şimdi bu haftadan sonra artık ben yapıcam inşallah alışıcam yavaş yavaş ama ben dün bi rüya gördümmmm hamileydimmmm :52::52::52: ayyy çok heycanlandım yani ne bileyim ben bebek istiorum sanırım ama daha çok erken gibi daha önceden eşime söylediğimde şimdi değil geleceğini hazırlamamız gerek diyor :41: tamam doğru ama ne bileyim yaaa o rüya beni çok etkilediiii :52: sizede böyle bişey oldu mu?

dur daha ne bebeği,daha 1 aylık evlisin.eşine evine alış.bebek büyük sorumluluk ister.hamile kalır kalmaz çabalaman gerekir.aşermelerin olursa birde işin iyice zorlaşır,istediğin gibi gezip tozamazsın,hamileyim diye herşeyden,kocandn bile kısıtlarsın kendini:50:
hele birde gezip tozmayı seven biriysen uzun süre eve kapanabilirsin:34:
benim kızkardeşim gezmeyi çok seven biridir.evlendi 6 ay sonra hamile kaldı.şükür ki hamileliği sorunsuz geçti.doğum yapana kadar hep gezdi.doğum yaptı bebeğimiz birde kolikliydi evden dışarı hiç çıkamadı.birde yalnızdı.yemeğe diye çıkıp yiyemeden kaç sefer döndüler.şimdi yeğenim 5 yaşına girecek 2 senedir daha rahat gezer oldu:34:

Tek başıma bi karar veremem sadece psikolojik sanırım ne bilim bide eşiminde baba olmasını istiorum bi an önce ben 24 eşim 37 yaşında o da çok istiyor ama çok erken :54: :52:

zaten istiyordum ama bu ruya nerden geldi yaaa :9:

dur daha ne bebeği,daha 1 aylık evlisin.eşine evine alış.bebek büyük sorumluluk ister.hamile kalır kalmaz çabalaman gerekir.aşermelerin olursa birde işin iyice zorlaşır,istediğin gibi gezip tozamazsın,hamileyim diye herşeyden,kocandn bile kısıtlarsın kendini:50:
hele birde gezip tozmayı seven biriysen uzun süre eve kapanabilirsin:34:
benim kızkardeşim gezmeyi çok seven biridir.evlendi 6 ay sonra hamile kaldı.şükür ki hamileliği sorunsuz geçti.doğum yapana kadar hep gezdi.doğum yaptı bebeğimiz birde kolikliydi evden dışarı hiç çıkamadı.birde yalnızdı.yemeğe diye çıkıp yiyemeden kaç sefer döndüler.şimdi yeğenim 5 yaşına girecek 2 senedir daha rahat gezer oldu:34:

Soğuttun beni :17:

Kızlarımıza,cinselliğin zevk olduğu anlatılmıyor.
Cinsellik = bebek olarak gösteriliyor.
Bir nevi şartlanma oluşuyor.
Rüyanın sebebi,bilinçaltına yerleşen bu düşüncedir.

Çok erken bence de...

Tek başıma bi karar veremem sadece psikolojik sanırım ne bilim bide eşiminde baba olmasını istiorum bi an önce ben 24 eşim 37 yaşında o da çok istiyor ama çok erken :54: :52:

zaten istiyordum ama bu ruya nerden geldi yaaa :9:

ayyy cnm bnm yaaa sen gerçekten istıosun :))) bende 24 yaşındayım ... maddi durumunuz iyiyse yapabilirsin ama ynede en azndan 6-7 ay bekle kuzuuummm:))

Kızlar merhaba,

''Şöyle anlatayım ben henüz öyle pek ev işi yemek falan yapamıorum'' diyosun
ama çocuk istiyorsun
bu ne çelişki :27:

Kızlarımıza,cinselliğin zevk olduğu anlatılmıyor.
Cinsellik = bebek olarak gösteriliyor.
Bir nevi şartlanma oluşuyor.
Rüyanın sebebi,bilinçaltına yerleşen bu düşüncedir.

Çok erken bence de...

Şimdi bu düşüncedir diye net ve kesin bi yorum yaparsan saçmalarsın :34: böyle bişey hiç düşünmedim ve bana ne anlatıldıgınıda sen bilemezsin :34: ben eşimle evlenmeden öncede beraberdm yani o senin cinsellik=bebek olarak gösteriliyor dediğini evlenmeden 1 sene öncede yaşadım :34: sen benim anlattıklarımı anlayamamışsın :42: şu yorumun içindeki çok erken bence de dediğin cümleyi kabul eder teşekkür ederim

Neresinde çelişki?

şimdi bebek olunca ortamın hijyen olması lazım,bu nedenle temizlik bilmen lazım.bebeğin ek gıdaya geçeceği için yemekte bilmen lazım tabiiki:34:haaa dersinki ben hergün evime yardımcı alırım,işimide yapar,yemeğimi de yapar o zaman neden olmasın:34:

Back
X