A atasoylu Üye Kayıtlı Üye 8 Ocak 2014 4 0 6 35 İstanbul 15 Şubat 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi atasoylu #1 45 yaşındayım bende hamile olmak istiyorum tren kaçtı mı? Ne dersiniz olur mu? olursa nasıl olur yazın lütfen......
45 yaşındayım bende hamile olmak istiyorum tren kaçtı mı? Ne dersiniz olur mu? olursa nasıl olur yazın lütfen......
Delft Gitmek gerekir bazen tek ayak cezası Kayıtlı Üye 28 Ekim 2013 1.382 1.781 333 15 Şubat 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi atasoylu #2 olur tabi neden olmasın yeterki siz inanın buna adetleriniz nasıl düzenlimi? çörekotu bal karışımını yapın ... eşinizde keçiboynuzu kürünü uygulasın (her ihtimale karşı bunları yapın)
olur tabi neden olmasın yeterki siz inanın buna adetleriniz nasıl düzenlimi? çörekotu bal karışımını yapın ... eşinizde keçiboynuzu kürünü uygulasın (her ihtimale karşı bunları yapın)
biiirrrr Guru Kayıtlı Üye 1 Ağustos 2011 2.841 1.246 398 15 Şubat 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi atasoylu #3 arkadaşım 42 yaşında gebe kaldı
Delft Gitmek gerekir bazen tek ayak cezası Kayıtlı Üye 28 Ekim 2013 1.382 1.781 333 15 Şubat 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi atasoylu #4 yumurtlama günlerinizi biliyorsunuzdur.. eğer bilmiyorsanız ateş ölçme tekniği yada gebelik testi gibi testler satılıyor onlardan satın alıp ne zaman yumurtladığınızı öğrenebilirniz.. velhasıl yumurtlama günlerinizde gün aşırı ilişkiye girmelisiniz.
yumurtlama günlerinizi biliyorsunuzdur.. eğer bilmiyorsanız ateş ölçme tekniği yada gebelik testi gibi testler satılıyor onlardan satın alıp ne zaman yumurtladığınızı öğrenebilirniz.. velhasıl yumurtlama günlerinizde gün aşırı ilişkiye girmelisiniz.
disanur Aktif Üye Kayıtlı Üye 19 Şubat 2014 384 42 43 42 İstanbul 1 Mart 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi atasoylu #5 ben gelişmediğinden dolayi bebeğimi 18 gün önce aldirdimve şu an ne zaman adet olacağimi bilmiyorum.hesaplamanin bir yolu varmi acaba
ben gelişmediğinden dolayi bebeğimi 18 gün önce aldirdimve şu an ne zaman adet olacağimi bilmiyorum.hesaplamanin bir yolu varmi acaba