Bebek istiyorum

Arkadaşlar 10 aydır bebek için çabalıyoruz olmuyor bu ay adetime 1 hafta kala kahverengi ara ara pembe leke lenmelerim oldu adetimi 1 gün geçti kan testi yaptırdım negatif çıktı benim gibi olup pozitife dönen var mi

Yok canim ya oyle lekeye falan cok guvenme. Oluyor oyle seyler insan bebek saniyor ama degil. Adetin en az bir hafta geciksin, test yap bak, testte cikmazsa %99 yoktur zaten.

İnşallah Rabbimsize de saglikli sihhatli hayirli bir evlat nasib eder. Siz stres yyapmayin. Hamile kalmanin önündeki engellerden biri de bence stres.

canim hamile olmak istedigin icin herseyi oona yorarsin ama oyle belirtilere guvenme bende her ay yasiyorum ama tik yok:-(

Neden böylesine yaşıyorum diye düşünüyordum psikolojikmis bir çok insan bunları yasiyormus:-(

Arkadaşlar merhaba,

Ben 27 günde bir adet oluyorum, 4 aydır denemelerimiz neticesinde başarılı bir sonuç alamadık, benimde iyice psikolojim bozuldu, 6 aydır da Folic1 kullanıyorum.
Forumlardan ClearBlue ovülasyon testi ni çok araştırdım , sonunda dayanamadım aldım , içinde 10 adet test çubuğu bulunuyor. 139 liraydı. 9. günde yanıp sönen gülen yüzü gördük, 10.gündede sabit bir gülen yüz :) 30 ağustos-3 Eylül hergece birlikte olduk, sonrasında da beklemeye geçtik.
Bugün itibariyle adet olmama 8 gün var, bu 8 gün nasıl geçecek bilmiyorum. Lütfen benim için dua edin bu ay da kırmızı kart görmek istemiyorum.
Rabbim isteyen herkezi çocuk sahibi yapsın inşallah , kimseyi aratmasın

Amin aynı dert bendede var bebek istiyorum anne olmak en büyük hayalim Rabbim hepimize nasip etsin insallah

Canım yarından itibaren bol bol muz, yumurta, ceviz ye. Folik asidini her gün kullan (günlük 5 mg. kadar folik asit al). Adet siklusun ne kadar sürüyor bilmiyorum ama 28 günde bir ise bu dönemin 10. 12. ve 14. günleri bebek çalışması yap.
Herhangi bir sorun yoksa Allah'ın izniyle hamile kalırsın bu ay.

Arkadaşlar merhaba,

Ben 27 günde bir adet oluyorum, 4 aydır denemelerimiz neticesinde başarılı bir sonuç alamadık, benimde iyice psikolojim bozuldu, 6 aydır da Folic1 kullanıyorum.
Forumlardan ClearBlue ovülasyon testi ni çok araştırdım , sonunda dayanamadım aldım , içinde 10 adet test çubuğu bulunuyor. 139 liraydı. 9. günde yanıp sönen gülen yüzü gördük, 10.gündede sabit bir gülen yüz :) 30 ağustos-3 Eylül hergece birlikte olduk, sonrasında da beklemeye geçtik.
Bugün itibariyle adet olmama 8 gün var, bu 8 gün nasıl geçecek bilmiyorum. Lütfen benim için dua edin bu ay da kırmızı kart görmek istemiyorum.
Rabbim isteyen herkezi çocuk sahibi yapsın inşallah , kimseyi aratmasın
haydi inşallah hayırlı haberler bekliyoruz

Geç dollenme olabilir tabi bekle biraz olmazsan tekrar test yaparsin o arada bende bebis istiyorum hemde cooook :)

canım sana canlı bir örnek vereyim uzaktan bir tanıdıgım normal yol tüp bebek herşeyi denedi tutmadı ve kocası dediki herşeyi bırak gel tatile çıkalım ve kadın o stresten uzaklaştı adamda öle hemile kaldı o tatilde:)stres yada ben kabullendim benim çocugumö olmayacak diye birşey sakın düşünme stres herşeye düşman oluruna bırak bence :KK31:

Benm adetime 8 gun kaldi, sonucu sizinle paylasicam arkadaslar, nolur banada dua edin :( allah isteyen herkese versin insallah, aratmasin

haydi inşallah hayırlı haberler bekliyoruz

Son 1 gün , bat 16 Eylül
Göğüslerim acayip hassaslaştı , özellikle de sabah kalktığımda çok ağrıyor, bide akıntım var. hatta adet oldum sanıyorum, koşa koşa tuvalete gidiyorum , bi bakiyorum ki bişey yok.. bunlar hep adet belirtisi diye canım da sıkılıyor, gebelik belirtisi diyenlerde var ama ben her ay adet olmama yakın bu belirtileri hissediyorum. Test almaya da cesaretim yok, napıcağımı bilemiyorum kısacası.

Back
X