bebek istiyorum

maria_

Guru
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2012
904
669
Merhabalar 2aydır deniyorum ancak henüz bebek sahibi olamadım. Smear testimde inflamasyon olduğu kandida türleri ile uyumlu fungal organizmalar olduğu yazıyor. Bu gebeliğe engel midir spermleri öldürür mü bu enfeksiyon

Merhabalar 2aydır deniyorum ancak henüz bebek sahibi olamadım. Smear testimde inflamasyon olduğu kandida türleri ile uyumlu fungal organizmalar olduğu yazıyor. Bu gebeliğe engel midir spermleri öldürür mü bu enfeksiyon
Kimse yok mu cevap verecek :KK43:

Soylediklerinden hic bisey anlamadim :) bnde cocuk istiyrm ayni senn gibi iki aydr yapamadik. Baskalarina bakiyorm evlenir evlenmez hemn cocuk oluyo acaba bndede bi problem olabilir mi ki.

Selam
Her türlü vajinal enfeksiyon az da olsa sperm hareketleri üzerinde olumsuz etki yapabilir.Genellikle normal sperm parametreleri yani Say'ı,hareket ve Şekil bozuklukları yoksa fazla etkileneceğini düşünmüyorum.

merhaba kızlar ben bazen 29 gunde bir bazen 30 gündebir adet oluyorum 30 gün dersek dun 31. gunumdu ve hala adet olmadım . üstelik dun ve önceki gün su gibi bı akıntı vardı bugun de beyaz bı akıntım var gebelık belırtısımı sizce

X