bebek istiyorum

oglakkadini01

Üye
Kayıtlı Üye
11 Mart 2015
64
25
18
Arkadaslar Selam.
1,5 yılı geçti evliliğim ve cocuk istiyorum .Eşimde bebege sıcak bakıyodu su zaman mı yapalım bu zaman mı yapalım dıye .Eşimin annesi bize 1 yıl daha bekleyın bence dedikten sonra eşim de beni oyalamaya başladı. ki bu konu da aramızda kavga da ettik. Annen neden bizim özel hayatımıza karısıyor onu ne ilgilenidiryordıe. Simdi eşim yok dogum sıgortası yaptıralım bilmemne die uzaklaşıyo fıkrınden . bu konusmadan 1 kac ay oncesınde deli gibi cocuk isteyen adam bı anda sekıl degıstırdı.ustelik takvımımı takıp edıp ona gore benımle birlikte oluyo. ne yapmalıyım tekrar ısındırmak ıcın

Kv sizin ne zaman bebek yapacağınıza ne karışıyor eşinin aklı yok mu annesinin aklıyla hareket ediyor?

Bu meseleleri eşler kendi aralarında konuşur karar verir 3.şahıslarla değil

baştan ikiniz de çocuk sahibi olmak istiyormuşsunuz, kayınvalide neden böyle bir direktif verdi? ona ne oluyor? karı koca bir karara varmışsınız ama sonrasında eşiniz 3. şahısların etkisi ile caymış, böyle birşey kabul edilemez... kendi kararlarını kendi veremeen bir insanmıdır?

Bu kv buna da karışıyorsa artık torun sevilen işte ne istiyon bide ne curetle karışıyor ayrıca eşinin aklı yok mu anasinin lafına bakıyo bide çocuğa kv mi bakicak Allah Allah tam sinir ya etrafta çocuğu olan eşler varsa onlarla oturup kalkın o zaman deli gibi ister o çocuğu aileyi görünce şahsen biz istiyoruz ama olmuyo doktor doktor geziyoruz bakalim

Yine iyi sizin kv karısıyor milletin gorumceleri karısıyor laf sokuyor laf ediyor :/
Dogumune bebegıne kadar görümcesi ayarlayan arkadsm varr :)))
Bu durum biraz da erkekte bitiyor malesef , erkegin aradaki mesafeyi koruması gerekli ben bu konularda cok katı olurum ve ilk tepkilerinde agzlarının payını veririmki daha da laçkalaşmasınlar herkes yerini bilecek benım kocamla yatak odam ne onu. Aılesıını ne de benım aılemı ilgilendirmez die dusunuyorum,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…