Bebek istiyorum

2016Gelini

Üye
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2016
142
43
13
31
Hanımlar ben geçen ay tam hamileyim derken koştum biraz eve vardığımda kahve lekelnme oldu ve ardindan 5 gün erken regl oldum . ama çok tuhaf oldu 1 . Gün az 2. gün az sonra normale döndü ve bitti . Bu ay ise 7 gün erken oldum. doktora gittim hersey normal yumurtaliklar gayet iyi dedi. 5 aylik evliyim 3 aydır bebek düşünüyoruz ama olmuyor . 5 gün sonra adetim bitiyor soğan kürü deniycem. İnşallah tutar yaz bebeği yapmak istiyorum. Allahim nasip eder inşallah. hamileler dua ederbilirmi :KK46::KK46:

Hanımlar ben geçen ay tam hamileyim derken koştum biraz eve vardığımda kahve lekelnme oldu ve ardindan 5 gün erken regl oldum . ama çok tuhaf oldu 1 . Gün az 2. gün az sonra normale döndü ve bitti . Bu ay ise 7 gün erken oldum. doktora gittim hersey normal yumurtaliklar gayet iyi dedi. 5 aylik evliyim 3 aydır bebek düşünüyoruz ama olmuyor . 5 gün sonra adetim bitiyor soğan kürü deniycem. İnşallah tutar yaz bebeği yapmak istiyorum. Allahim nasip eder inşallah. hamileler dua ederbilirmi :KK46::KK46:

Bende 2015 geliniyim yaklaşık 1 yıldır bebek istiyoruz henüz olmadı, soğan kürü iyi gelir için ben de incir kürü içiyorum Allah şifa versin..

Sizin içinde tüm bebek isteyenler içinde hayırlısı olur inşallah . Allahım bütün anne olmak isteyenlerin dualarını kabul etsin inşallah..

Insaallah her şey gönlünüze göre olsun.

Koştugunuz için bişey olduğunu zannetmiyorum çünkü insanlar hamile olduğunu farketmeden neler yapıyorlar l. Allah nasip ederse hiçbir şey engel olamaz tabii ki ama tedbiri de bırakmamak lazım.

Back
X