Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
doktora git muhtemelen pcossundur. kilo ver, insülin direcin de vardır , insülin direncin azalır. ayrıca daha 21 yaşında bebek bebek diye de ölme, git gez toz, kendini geliştir.
O bna kalmis bisey yeterince hayatimi yasadigimi dusunuyorum alaha şükür adettimin gecikmesinde öyle bi sıkıntı yok doktara düzenli olarak gidiyorum dedigim gibi kilo sadece onuda vermeye calisiyorum sadece ekstira neler yapa bilirim biseyler ögrenmeye calisiyorum
doktora git muhtemelen pcossundur. kilo ver, insülin direcin de vardır , insülin direncin azalır. ayrıca daha 21 yaşında bebek bebek diye de ölme, git gez toz, kendini geliştir.
O bna kalmis bisey yeterince hayatimi yasadigimi dusunuyorum alaha şükür adettimin gecikmesinde öyle bi sıkıntı yok doktara düzenli olarak gidiyorum dedigim gibi kilo sadece onuda vermeye calisiyorum sadece ekstira neler yapa bilirim biseyler ögrenmeye calisiyorum
Daha yasin cok genc canim bebis mutlaka olur . Yavas yavas iyi bir beslenme aliskanligi edin birden hizli kilo verme o da adetini iyice duzensiz yapabilir.bende oyle yaptim cunku