Bebek istiyoruz 3 yildir😔

Elif Elmaz

Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2022
19
1
16
37
Merhaba kizlarr, benim FSH VE LH Biri yuksek digeri alcak. Yumurtam buyuyor ama zamaninda catlamiyor. Prolaktinim yuksek biraz. Bu ay ari sutu bal polen almayi dusunuyorum birde hayit otu suyu? Kulanan var mi? 2 kez asilama yapildi fakat olmadi biri kimyasal oldu digeri tutmadi. Bu ari sutu bal i iyi gelir mi? Birde MFK YONTEMI kulanan var mi?

Merhaba kizlarr, benim FSH VE LH Biri yuksek digeri alcak. Yumurtam buyuyor ama zamaninda catlamiyor. Prolaktinim yuksek biraz. Bu ay ari sutu bal polen almayi dusunuyorum birde hayit otu suyu? Kulanan var mi? 2 kez asilama yapildi fakat olmadi biri kimyasal oldu digeri tutmadi. Bu ari sutu bal i iyi gelir mi? Birde MFK YONTEMI kulanan var mi?
Hsg cektirdiniz mi?

Evet cektirdik hsg den sonra kimyasal gecirdim gecen yil agustos da. Smdi rahim biyopsisi yapilacak
Bu hormonlar ile ilgili prof Saraçoğlu nun önerdiği kürler var isterseniz araştırın YouTube dan, ya da telefon vardı galiba bi videosunda söylemişti

Merhaba canim Allah sana tez zamanda saglikli hayirli bir evlat nasip etsin..
bende 2 senedir bekliyorum okudugum bütün otlari kürleri yaptim ama nafile.. doktora da gittim esim de gitti olmuyor hic bir sorun da yok.. herseyde bir hayir vardir tabi bu icimizdeki anne olma arzusu gittikce büyüyor.. cuma günü gene gitcem doktora bakalim bu sefer ne önercekler.. Allah herkese gönlündekini versin♥️ Yanliz degilsin cnm..

Bende hamile kalamıyordum d vitamini ve antioksidan kullandığım ay hamile kaldım sizde d vitamininize baktırın benim çok düşüktü ve kesinlikle yumurta kalitesini etkilediğini düşünüyorum.

Arkadaşında öyle idi sonra macun almış ins'tadan 2.ay hamişti çok tatlı bir oğlu var şimdi 😘umarım bi an önce miniğiniz size gelir 🎈

Prolaktin yüksekse bu kür işlerine bulaşmayın derim.

Folik asit kullanmıyorsanız eğer kullanmanızı öneririm. Benimde yumurtalarım zor çatlıyordu, yumurtlamamı takip ettim ve günlerde bol bol havuç yedim, yumurtam çatlamış ve hamile kaldım. Kimyasal gebeliklerden sonra daha çabuk hamile kalınabiliyor. Sende de öyle olur umarım 🙏

Back
X