Dediğiniz ilaç folik asit için, bütün doktorlar hamile kalmak isteyen kadına yazar bunu. Çünkü gebeliğin en erken dönemlerinde alınmış olması lazım. Bir sorun yok. Su iç diye niye dedi bilmiyorum, faydalı diye olabilirHerkese merhabalar eşimle 3 aylı evliyiz ve eşimle bebek düşünüyoruz .. öncelikle doktora gittik bebek düşündüğümüzü söyledik testleri yaptı tabi kan tahlili idrar tahlili yapıldı doktor bana bol bol su iç dedi birde folidoce adında bir ilaç verdi hamiş olmak istiyorum aceba neden bol bol su iç dedi enfeksiyon olsa söyler miydi korunmuyoruzda suan ne zaman kalabilirim kafam karıstı kızlaaar...
Canim eğer adetin gelmesine beş gün kala ilişki girildiyse normalde yumurtlama dönemin değil ama allah verecek oldu mu verir inşallah vermiştir tüp bebekle ugrasmazsinkizlar benim fsh 22.38 cikti amh 0.6 3 gün once adetmn gelmesi grekiyodu glmdi doktor adetin 3.gunu tup bebege baslayackti ama glmiyo esimle adetmden 5 gun once iliskye girmstm sizce bu durmda hamile olablrmiyim
Ya evet hamiş nedir ,çok itici geliyorKafanız karışacak,heyecan yapacak ne var anlamadım ama folik asit önemli ihmal etmeyin,bol su hayatımızda hep önemli bir yere sahip. Enfeksiyon olsa söylerdi doktor neden saklasınki? 3 aylık evlilikte bebek düşünmek bence çok erken ama tabiii bence.
Yazmadan edemiycem "hamiş" nedir yahu? Hamile yazmakla hamiş arasında 1 harf var kısaltmakta değil yani amaç...
insallah canim yaa cok korkuyorum hamile degilsm bdaha adetm gelmzse menopza girdysem diye tüp bebek sansimda kaybettim mi dye kafamda kurup duruyorumCanim eğer adetin gelmesine beş gün kala ilişki girildiyse normalde yumurtlama dönemin değil ama allah verecek oldu mu verir inşallah vermiştir tüp bebekle ugrasmazsin
Oyle daha sevimli oluyor herhalde :)Ya evet hamiş nedir ,çok itici geliyor
Yaşınız kaç canım ve kac yillik evlisiniz allah büyük umudunuzu kaybetmeyin olur muinsallah canim yaa cok korkuyorum hamile degilsm bdaha adetm gelmzse menopza girdysem diye tüp bebek sansimda kaybettim mi dye kafamda kurup duruyorum
enfeksiyon olsa ya iltihap vs ilaç veirimiydi ki ya da korunun dermiydi ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?