bebek istiyoruz ama ...:(

SSleepyy

(*-*)
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2017
136
149
18
Herkese merhabalar eşimle 3 aylı evliyiz ve eşimle bebek düşünüyoruz .. öncelikle doktora gittik bebek düşündüğümüzü söyledik testleri yaptı tabi kan tahlili idrar tahlili yapıldı doktor bana bol bol su iç dedi birde folidoce adında bir ilaç verdi hamiş olmak istiyorum aceba neden bol bol su iç dedi enfeksiyon olsa söyler miydi korunmuyoruzda suan ne zaman kalabilirim kafam karıstı kızlaaar...

enfeksiyon ihtimali icin demistir belki..1 sene bekleyin diyor doktorlar tedavi sonrası icin

Ne zaman Allah nasip ederse o zaman olur. Sen kafana takma çünkü kafana taktıkça olacaksada stresten olmaz.
Birde zaten suyu bol tüket hamile olmasanda. Birde enfeksiyon olsa ilaç verirdi.

somon balığı yememi söyledi ayyy az da olsa içim rahatladı evet stres yapmamam lazımm tessekkürler kızlaar

Sorularının hepsi saçma.

Neden bol bol su iç dedi? Evet su içmek çok abes bir şey vücudumuzun %70'i sudan oluşmuyor ne de olsa.
Enfeksiyon olsa söyler miydi? Hayır söylemezdi neden söylesin ki doktorlar bu tip şeyleri hastayla paylaşmaz.
Ne zaman hamile kalabilirim? Kesin olmamakla birlikte takriben 13 seks sonrası puslu bir cuma sabahı hamile kalabilirsin.

Allah gönlüne göre versin güzel arkadaşım.

Sizde çok anlayıslısınız ben heyecanlıyım ve kafaya tanıyorum bu normal hem soru fazla zorunuza gitmiş gibi yanıtlar vermişsiniz sacmaysa benim heyecanını endişemi paylastıgım yazıya yorum yapmamız mantıklı olurdu ... Size verebileceğimiz en iyi yanıt bu

Dediğiniz ilaç folik asit için, bütün doktorlar hamile kalmak isteyen kadına yazar bunu. Çünkü gebeliğin en erken dönemlerinde alınmış olması lazım. Bir sorun yok. Su iç diye niye dedi bilmiyorum, faydalı diye olabilir Bir hastalığın olsa tespit ettiği mutlaka söylerdi sana ve ilaç vs. verirdi.

kizlar benim fsh 22.38 cikti amh 0.6 3 gün once adetmn gelmesi grekiyodu glmdi doktor adetin 3.gunu tup bebege baslayackti ama glmiyo esimle adetmden 5 gun once iliskye girmstm sizce bu durmda hamile olablrmiyim

E kan tahlili yapılmış. Örneğin kreatinin seviyesinde bir sorun gördüyse su iç demiştir. İlla ciddi bi şey olması gerekmiyor.

Kafanız karışacak,heyecan yapacak ne var anlamadım ama folik asit önemli ihmal etmeyin,bol su hayatımızda hep önemli bir yere sahip. Enfeksiyon olsa söylerdi doktor neden saklasınki? 3 aylık evlilikte bebek düşünmek bence çok erken ama tabiii bence.
Yazmadan edemiycem "hamiş" nedir yahu? Hamile yazmakla hamiş arasında 1 harf var kısaltmakta değil yani amaç...

kizlar benim fsh 22.38 cikti amh 0.6 3 gün once adetmn gelmesi grekiyodu glmdi doktor adetin 3.gunu tup bebege baslayackti ama glmiyo esimle adetmden 5 gun once iliskye girmstm sizce bu durmda hamile olablrmiyim
Canim eğer adetin gelmesine beş gün kala ilişki girildiyse normalde yumurtlama dönemin değil ama allah verecek oldu mu verir inşallah vermiştir tüp bebekle ugrasmazsin

Bu arada Dr lar normal yoldan hamile kalın diye 1yil beklerler direk tedaviye başlamaz canım folik asit herkese verirler enfeksiyon olsa ilaç verirdi mutlaka suyu da toplum olarak az tuketiyoruz su hayattır demiştir bence

Ya evet hamiş nedir ,çok itici geliyor

Canim eğer adetin gelmesine beş gün kala ilişki girildiyse normalde yumurtlama dönemin değil ama allah verecek oldu mu verir inşallah vermiştir tüp bebekle ugrasmazsin
insallah canim yaa cok korkuyorum hamile degilsm bdaha adetm gelmzse menopza girdysem diye tüp bebek sansimda kaybettim mi dye kafamda kurup duruyorum

Bi durun yA hu. Daha 3 aylık evlisiniz ne zaman vücudunuz birbirinize alıştı? Ne zaman tanıdınız birbirinizi de hemen bebek telaşına koştunuz?
Sakin olun ve her şeyi oluruna bırakın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…