• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebek isyiyorum

• Konu Sahibi Konu Sahibi fig
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben de 2,5 yıllık evliyim 3. denememiz ama hala bişey yok. doğum kontrol hapı kullandım 2 yıl,5 ay oldu bırakalı.gün aşırı gebelik testi yapıyorum nerdeyse:61:

arkadaşım tüp bebekmi yaptırdın 3denememiz demişsin merak ettim

kızlar merhaba eger hıc hamıle kalamama gibi bi problem varsa bırde eşinizi sperm sayısını ölçtürün belkı orda sorun olabılır cunku eş de menı olupda içinde canlı sperm sayısı dusuk olursa kalma ihtimalı zayıf oluyor 3 dusuk yaptım ama sorun kan pıhtılasması anlayacagınız her düşük benı doktor gibi birsey yaptı sayelerınde bilgim arttı bı deneyın kımseye yasatmasın ALLAH ım bu durumu

amin arkadaşım ama sen sonuçta olduğunu biliyosun ben 8senelik evliyim hiç hamileliğim olmadı malesef deprosyona girmekten korkuyorum konuşursam belki rahatlarım
diyorum ama yeni üye oldum pek anlamıyorum
:19::19::19:

offff bende iki buçuk senelik evliyim ama olmuyor çocuk çok utanıyorum herkesin oldu benden sonra evlenen yaşımda genç değil takmaya başladım takmıyordum hiç..doktora gittik ikimiz de de bir şey yok..bende ufak bir kist var ama normalmiş onunla ilgisi yokmuş o zman neden olmuyorki...:2:

offff bende iki buçuk senelik evliyim ama olmuyor çocuk çok utanıyorum herkesin oldu benden sonra evlenen yaşımda genç değil takmaya başladım takmıyordum hiç..doktora gittik ikimiz de de bir şey yok..bende ufak bir kist var ama normalmiş onunla ilgisi yokmuş o zman neden olmuyorki...:2:

mrb cnm, hic utanmana gerek yok ümidini kezme sakin... bennim bildigim kist olunca cocuk olmuyormus bendede kist vardi amaliyat oldum.. bol bol dua et stress yapma allahdan ümit kezilmes

ağzına acı biber mi sürsek napsak:) lütfen lütfen utanma çok üzüldüm bak şimdi böyle söyleyince.doktorun ne dedi peki aşılama felan demedi mi. bi de hiç korundunmu.ben iki yıl korundum. 5 aydır bıraktım işte bakalım.bu arada 4 gün geciktim inşallahhh duyar sesimizi rabbim alırız bebişlerimizi kucağımıza:49::49::49::49::49:

mrb cnm, hic utanmana gerek yok ümidini kezme sakin... bennim bildigim kist olunca cocuk olmuyormus bendede kist vardi amaliyat oldum.. bol bol dua et stress yapma allahdan ümit kezilmes

yok cnm kist fizyolojikmiş iki doktorda bundan olmaz demedi ilaç bile vermedi bir tanesi çok ufakmış her bayanda olur bu kist dedi yani çoğunda falan..işte rahim filmi var bir tek onu yaptırmadım korkudan bu gidişle yapcam heralde başka çaresi kalmadı.

ağzına acı biber mi sürsek napsak:) lütfen lütfen utanma çok üzüldüm bak şimdi böyle söyleyince.doktorun ne dedi peki aşılama felan demedi mi. bi de hiç korundunmu.ben iki yıl korundum. 5 aydır bıraktım işte bakalım.bu arada 4 gün geciktim inşallahhh duyar sesimizi rabbim alırız bebişlerimizi kucağımıza:49::49::49::49::49:

yok cnm hiç korunmadım desem yeri bar bir kaç ay sadece yaşımız gelip geçtiği için korunmadık yani..doktor rahim filmi çekelim dedi gene olmazsa aşılama yada tüp bebek dedi ben daha film çektiremedim işte korkudan..:18:inşallah hamilesindir cnm...rabbim verir tatlı bir bebiş sana

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar sizlerle aynı kaderi paylaşıyorum sizinle konuşmak isterim yani dertleşmek kabul ederseniz::19::19::19:

bende 9 yıllık evliyim maalesef çocuğum yok benimde biliyorumki bir gün olacak ama geçde olmasını istemiyorum ben kendimi çok hazırladım annelik dıygusuna bi türlü olmuyor kısmet

bende 9 yıllık evliyim maalesef çocuğum yok benimde biliyorumki bir gün olacak ama geçde olmasını istemiyorum ben kendimi çok hazırladım annelik dıygusuna bi türlü olmuyor kısmet

bende 6 aylık evliyim bende isteyip istememekte kararsızım :59:

ben de çikolata kistinden 4 ay önce ameliyat oldum hala birşey yok yumurta takibi de yaptırıyorum klomen ve çatlatma iğnesi kullandım ama geçen gün kırmızıları gördüm.offf.çok bunaldım...

Son düzenleme:
:6:
ben de çikolata kistinden 4 ay önce ameliyat oldum hala birşey yok yumurta takibi de yaptırıyorum klomen ve çatlatma iğnesi kullandım ama geçen gün kırmızıları gördüm.offf.çok bunaldım...

sakın pes etme çok sıkıntılı bir süreç ama herşeyin güzel olacağına inanmakla başlıyor herşey...

Back
X