ben de 2,5 yıllık evliyim 3. denememiz ama hala bişey yok. doğum kontrol hapı kullandım 2 yıl,5 ay oldu bırakalı.gün aşırı gebelik testi yapıyorum nerdeyse![]()
arkadaşım tüp bebekmi yaptırdın 3denememiz demişsin merak ettim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben de 2,5 yıllık evliyim 3. denememiz ama hala bişey yok. doğum kontrol hapı kullandım 2 yıl,5 ay oldu bırakalı.gün aşırı gebelik testi yapıyorum nerdeyse![]()
offff bende iki buçuk senelik evliyim ama olmuyor çocuk çok utanıyorum herkesin oldu benden sonra evlenen yaşımda genç değil takmaya başladım takmıyordum hiç..doktora gittik ikimiz de de bir şey yok..bende ufak bir kist var ama normalmiş onunla ilgisi yokmuş o zman neden olmuyorki...:2:
offff bende iki buçuk senelik evliyim ama olmuyor çocuk çok utanıyorum herkesin oldu benden sonra evlenen yaşımda genç değil takmaya başladım takmıyordum hiç..doktora gittik ikimiz de de bir şey yok..bende ufak bir kist var ama normalmiş onunla ilgisi yokmuş o zman neden olmuyorki...:2:
mrb cnm, hic utanmana gerek yok ümidini kezme sakin... bennim bildigim kist olunca cocuk olmuyormus bendede kist vardi amaliyat oldum.. bol bol dua et stress yapma allahdan ümit kezilmes
ağzına acı biber mi sürsek napsak:) lütfen lütfen utanma çok üzüldüm bak şimdi böyle söyleyince.doktorun ne dedi peki aşılama felan demedi mi. bi de hiç korundunmu.ben iki yıl korundum. 5 aydır bıraktım işte bakalım.bu arada 4 gün geciktim inşallahhh duyar sesimizi rabbim alırız bebişlerimizi kucağımıza![]()
merhaba arkadaşlar sizlerle aynı kaderi paylaşıyorum sizinle konuşmak isterim yani dertleşmek kabul ederseniz:![]()
bende 9 yıllık evliyim maalesef çocuğum yok benimde biliyorumki bir gün olacak ama geçde olmasını istemiyorum ben kendimi çok hazırladım annelik dıygusuna bi türlü olmuyor kısmet
bende 6 aylık evliyim bende isteyip istememekte kararsızım![]()
bende istiyorum hemde acil
ben de çikolata kistinden 4 ay önce ameliyat oldum hala birşey yok yumurta takibi de yaptırıyorum klomen ve çatlatma iğnesi kullandım ama geçen gün kırmızıları gördüm.offf.çok bunaldım...
bence istiyosan bide korunuyosan korunmayı bırak ben 8 yıldır korunmadığım halde hamile kalamıyorum çevremdede bi çok insan var benim gibi
cnm sende problem nedir? Bende eşimden kaynaklı şansımız az ama 2 senedir bendede yok.