Çocuk Hastalıkları Bebek kabızlıgı

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

Pnr_01

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2017
4
1
36
36
Merhaba 7 aylık oğlum var ve aylardır kabızlık sorununu gideremıyoruz daha doğrusu yapıyor ama taş gibi yapıyor denemedik birşey kalmadı kayısı suyu kiraz suyu zeytin yağı ılık duş kabak çorbası ne yaptıysam hala parça parça ve taş gibi yapıyor çok zorlanıyor lütfen yardım edin

İçinizi karartmak istemem ama kızım iki buçuk yaşında bir seneden fazladır kabızlık problemi çekiyoruz yapmadığımız denemediğimiz kalmadı çözemedik çok doktora götürdüm tahliller testler hiç birinden bişey çıkmadı kızım sabah akşam ilaç içerek ancak yapıyor onunda güç bela , süt içiyordu en son onu kestik biraz daha faydasını gördük en azından her ay lavman yapmaktan kurtulduk ama son bir haftadır yine sıkıntıdayız az az yapıyor yapamıyor , ne zor bi durum yaşayan bilir Allah şifasını verir inşallah sanırım yaşı biraz daha büyüyene kadar bu tembel bağırsaklarla işimiz var

Gerçekten çok zor helede gözünün önünde zorlandığını gorupte birşey yapamamak çok üzüyor çok hareketli bir bebek ama neyden kaynaklanıyor anlamıyorum

su içiyor mu yeterince

terleyen bebeklerde su sıkıntısı olabiliyormuş

eğer böyle bir durum varsa suya biraz daha yüklenseniz

Inanın elinden suluk eksik olmuyor netten okuduğum herşeyi yaptım poposundan zeytinyağı eksik olmuyor hem ıcırıyorum hem çorbalara katıyorum yoğurduna bile koyuyorum doktorda zeytinyağı diyor başka birşey demiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…