Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Merhabalar,
Bebeğime kahvaltısını ayrı ayrı veriyorum bulamaç yapmıyorum kahvaltıya bide domates eklemek istiyorum nasıl vericem bilmiyorum püresini nasıl yapabilirim acaba ?
canım,kaç aylık bilmiyorum ama rendenin ince kısmı ile rendele, ister kaşıkla ver, ister ekmek parçalarını batrıp ver, ama bir yaşından önce temkinli kullan, alerji yapma ihtimali var.
canım,kaç aylık bilmiyorum ama rendenin ince kısmı ile rendele, ister kaşıkla ver, ister ekmek parçalarını batrıp ver, ama bir yaşından önce temkinli kullan, alerji yapma ihtimali var.
canım benim kızımda 9 aylık domatesi eline alıp yediği an yüzü kıpkırmızı oluyor alerji oluyor ama ara ara domatesin suyuna ekmek batırarak veriyorum kahvaltıda pancek yapıyorum labne sürüyorum üstüne avakado sürüyorum ekmeğine