Bebek Beslenmesi bebek kahvaltısı

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

ys8276

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2011
55
0
46
İstanbul
Merhabalar,
Bebeğime kahvaltısını ayrı ayrı veriyorum bulamaç yapmıyorum kahvaltıya bide domates eklemek istiyorum nasıl vericem bilmiyorum püresini nasıl yapabilirim acaba ?

canım,kaç aylık bilmiyorum ama rendenin ince kısmı ile rendele, ister kaşıkla ver, ister ekmek parçalarını batrıp ver, ama bir yaşından önce temkinli kullan, alerji yapma ihtimali var.

canım,kaç aylık bilmiyorum ama rendenin ince kısmı ile rendele, ister kaşıkla ver, ister ekmek parçalarını batrıp ver, ama bir yaşından önce temkinli kullan, alerji yapma ihtimali var.
saol cnm 8.5 aylık oğluşum zaten hergün vermeyi düşünmüyorum haftada bir iki olur heralde az bişey çeşit olsun sıkılmasın peynir ve yumurtadan

canım bende erken başladım domatese, alerji yapmadı çok şükür, ilk 3 gün dene, azar azar, baktın reaksiyon yok devam edersin, afiyetler olsun miniğine

cam rendede kabuğunu spoyarak rendeliyorum tek dikkat ettiğim çürük değil ama yumuşak olgun domates olması

canım benim kızımda 9 aylık domatesi eline alıp yediği an yüzü kıpkırmızı oluyor alerji oluyor ama ara ara domatesin suyuna ekmek batırarak veriyorum kahvaltıda pancek yapıyorum labne sürüyorum üstüne avakado sürüyorum ekmeğine

Back
X