Yok motis bulantı ilacı reflü için. Ankara’da değiliz doğuda bir şehirdeyiz kan lar Ankara’ya yollandı .zaten üniversite hastanesi ne gittik çocuk gastroya
Yok motis bulantı ilacı reflü için. Ankara’da değiliz doğuda bir şehirdeyiz kan lar Ankara’ya yollandı .zaten üniversite hastanesi ne gittik çocuk gastroya
Sizin cocugunuzun bagirsak sikayeti var degil mi? Ben gaita ornegi almamalarina sasirdim, buraya foto koydugunuza gore doktorada kakasini gostermissinizdir diye dusunuyorum?
Sizin cocugunuzun bagirsak sikayeti var degil mi? Ben gaita ornegi almamalarina sasirdim, buraya foto koydugunuza gore doktorada kakasini gostermissinizdir diye dusunuyorum?
Yok doktora göstermedim devletin doktoru zaten hızlıca bakıyordu böyle birşey sormaya çekiniyor insan hemen tersliyor kakayı gösteremedim. Bağırsak şikayeti değil de huzursuz ağlıyor mama içmiyor iki aydır gaz sorunu olmaya başladı 3.aydan beri .ve reflüsü var bunlara baktı reflü ilaçları verdi bir de işte kan aldı eğer birşey çıkarsa özel mama başlayacağız dedi