Bebek kakası:(

doktora götürdük.50 günde bi kilo almış.:çok üzgünüm:kilo takibine aldı bi haftalık.geceleri uyandırmıyodum.gündüz sıksık veriyodum.3 saatte bir düzenli ver uyandır dedi.bakalım düzenli olunca yapcakmı.kilo alırsa başka sebeb arıcaz kaka için.

meraba arkadaşlar.benim bebeğim bir buçuk aylık.kakası sıvı olmasına rağmen yapmakta çok zorlanıyor.bazen bir hafta yapmıyor.makatını çubuk gibi bir şeyle dürtersem hemen kakası fışkırıyor.bu şekikde bebek rahatlıyor fakat bunun zararlı olabileceginden korkuyorum.bu konuda bilgisi olan varmı?mirmirmirmir

bence bebeğini buna alıştırma bırak kendi haline biraz ağlar ama kendi akıl etsin yapmayı bu yaptığına alışırsa kabız olduğunda ne yapıcaksın tembellik ediyodur 10 güne kadar yapmamasını normal ondan sonra yapmazsa bu teknikler kullanılır lavma fitil gibi ama bebeğin bu tarz şeylere hemen alşıcak ayda onun için biraz kendine bırak kakasının rengi nasıl koku var mı mesela canım eğer yeşil ve kokuluysa bi idrar kültürü yaptırmanı öneririm bebek bazen neresinin ağrıdığını kestiremeyip idrar yerine kakasını tutabilir idrar yolu enfeksiyonu çok riskli böbrek yetmezliğine kadar götürür tedbir amaçlı yaptırmanı öneririm :ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…