- 8 Mart 2018
- 15
- 0
- 1
- 34
- Konu Sahibi esmayusufberat
-
Canım bende ekstradan birde sağ aortik ark diye bişey görüldü parlaklık için endişe etmeyin diyorlar ama birde bu sorun çıktıBende de goruldu. Doktor istersen amiyonsentez yapalim dedi. İstemedim. İnternette arastirdigimda kalpte parlaklik gorulen ve sonradan hicbir sikinti yasamayan cok kisi vardi. Sonradan detayli ultrasyonda da goruldu, oradaki doktor onemli olmadigini soyledi. İki hafta oncesi 26. haftada iyice azalmisti. Rabbime emanetiz.
Merhaba benim bebegimde de kalp sorunu cikti. Rabbim yardimcumiz olsunCanım bende ekstradan birde sağ aortik ark diye bişey görüldü parlaklık için endişe etmeyin diyorlar ama birde bu sorun çıktı
Amin canim Insallahsizin ne sorun ciktiMerhaba benim bebegimde de kalp sorunu cikti. Rabbim yardimcumiz olsun
Canim sonucla4inda sıkıntı cikmamis zatenbenim bebeğimde de çift aortik ark anomalisi tespit edildi 22+4 günlük hamileyim ve 12. haftada 2.72 mm ense kalınlığı vardı NIFTY yapılmıştı temiz çıkmştı. Amniyosentez yaptılar 1 hafta önce sonucunu bekliyorum. Kesin olmayan ön sonuçlara göre 13 18 ve 21. kromozomda sorun yok ama Digeorge sendromu için kesin sonuç bekleniyor. Doktorum iyi çıkacak eminim çünkü bu komplike bir problem değil dedi ama ben perişanım.
Canim sonuçların temiz cikmis zaten digeorge sendromu cok dusuk ihtimal o konuda kalbini terah tut bence kalbi icin ne soylediler pekibenim bebeğimde de çift aortik ark anomalisi tespit edildi 22+4 günlük hamileyim ve 12. haftada 2.72 mm ense kalınlığı vardı NIFTY yapılmıştı temiz çıkmştı. Amniyosentez yaptılar 1 hafta önce sonucunu bekliyorum. Kesin olmayan ön sonuçlara göre 13 18 ve 21. kromozomda sorun yok ama Digeorge sendromu için kesin sonuç bekleniyor. Doktorum iyi çıkacak eminim çünkü bu komplike bir problem değil dedi ama ben perişanım.
Kalbin sol tarafi calismiyor. Hipoplastik sol kalp. En agir kalp gastaligiymis. Zor gunler bekliyor beni.Amin canim Insallahsizin ne sorun cikti
Sanırım bizim sizinle problemimiz aynı yada çok benzer. Aorttan sola 2 sağa 1 damar çıkıp bu damar ikiye ayrılıyormuş normalde. Benim bebişimde soldan 3 sağdan 1 çıkıyor ve soldan çıkan damarın vücudun sağına geçmesi gerekiyor ama tam anlayamadılar nerden nasıl geçtiğini bebek küçük olduğu için. Çift aortik ark anomalisi yazıyor çocuk kalp cerrahının baktığı kağıta.Canim sonucla4inda sıkıntı cikmamis zaten
Canim sonuçların temiz cikmis zaten digeorge sendromu cok dusuk ihtimal o konuda kalbini terah tut bence kalbi icin ne soylediler peki
Umarım herşey çok güzel olur çok geçmiş olsunKalbin sol tarafi calismiyor. Hipoplastik sol kalp. En agir kalp gastaligiymis. Zor gunler bekliyor beni.
Rabbim şifa versin nelere yol açıyormuş bu hastalık kromozom bozuklugu vs.mi Allah korusun hayati birşey değildir inş.Kalbin sol tarafi calismiyor. Hipoplastik sol kalp. En agir kalp gastaligiymis. Zor gunler bekliyor beni.
Benzer bi durum ama tam olarak degil bizim tek damarda sıkınti galiba kromozomlarla ilgili olmuyor pek benim anladığım biraz arastırdığıma göre damarların nefes ve yemek borularına baskı yapma ihtimali varmış Allah hepimizin yardımcısı olsun bebeklerimizi sağsalim kucağımıza almayı nasip etsinSanırım bizim sizinle problemimiz aynı yada çok benzer. Aorttan sola 2 sağa 1 damar çıkıp bu damar ikiye ayrılıyormuş normalde. Benim bebişimde soldan 3 sağdan 1 çıkıyor ve soldan çıkan damarın vücudun sağına geçmesi gerekiyor ama tam anlayamadılar nerden nasıl geçtiğini bebek küçük olduğu için. Çift aortik ark anomalisi yazıyor çocuk kalp cerrahının baktığı kağıta.
Test yaptirdik kromozom bozuklugu yok. Agir kalp hastAligi var. Malesef hayati. Dogduktsn sonra her an kaybetme korkusu yasayacaz. Bilmiyorum nasil olur. Rabbim yardimcimiz olsunRabbim şifa versin nelere yol açıyormuş bu hastalık kromozom bozuklugu vs.mi Allah korusun hayati birşey değildir inş.
Canim cok üzüldüm Allahtan umut kesilmeZ insallah birsey olmaz. http://www.haberturk.com/saglik/haber/767429-o-benim-mucizem bu habere bi bak istersen bol bol dua etTest yaptirdik kromozom bozuklugu yok. Agir kalp hastAligi var. Malesef hayati. Dogduktsn sonra her an kaybetme korkusu yasayacaz. Bilmiyorum nasil olur. Rabbim yardimcimiz olsun
Benzer bi durum ama tam olarak degil bizim tek damarda sıkınti galiba kromozomlarla ilgili olmuyor pek benim anladığım biraz arastırdığıma göre damarların nefes ve yemek borularına baskı yapma ihtimali varmış Allah hepimizin yardımcısı olsun bebeklerimizi sağsalim kucağımıza almayı nasip etsin
[/QUOTE
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?