Bebek kanala girdikten sonra ne kadar sürede doğum olur ?

Tatlım benim kız kanalda uzuuuun süre yaşamış bi ara çıkmıştı en son girişiyle bi haftaya doğurdum. İnşlh uzun sürmez hemen doğurursun bebişlerin kafası yamuluyor çok kalınca kanalda doğduğunda ilginç bi sivrilip oluyor iki güne geçiyor ama olmasa daha iyi benim abim çok kalmış annem bebeğim özürlü doğdu diye ağlamış abimi görünce çok şükür sağlıklı

Oy kuzum benim ellerinden öperim Annenin vallahi bitanem kaldım tek başıma sabah beri temizlik yapıyorum kimse gelme zahmetinde bulunmadı bize mi güvenip doğurdun diyorlar galiba yarın da camları silerim iki gün daha böyle temizlik yaparsam doğururum

Aynen dikkat et düşme ama temizlik sana iyi gelir arkasına doğurursun kanala girdiyse ve 3 kiloysa rahat açılman falan olur. Alttan baktı mı hiç açılma var mı diye ??

Aynen dikkat et düşme ama temizlik sana iyi gelir arkasına doğurursun kanala girdiyse ve 3 kiloysa rahat açılman falan olur. Alttan baktı mı hiç açılma var mı diye ??
Yok bebeğim bakmadı çatı muayenesi yaparsam sezeryan isterim dersin o biraz acılı bir kontrol dedi 31.haftamda yapıldı dedim acil bir durumda bakılır dedi :) valla az önce az daha düşüyordm her an herşeye hazırlıklı ol dedi doktor bakalım bu gidişle evde doğurcam eşimin görevleri sıklaştı makas bulunduruyorum hep yanımda

Ayyy saçmalama )))) kaynanan anan geleydi nolurdu yanına yürüyüş yap biraz açılman var mı yok mu bilsen ona göre yüklenirsin . Sıcak duş al beline sıcak su tut. Çömelme hareketi var ya onu yap. Bide netten cumba videosu aç müzikle oh oh salla Göbüşü gelsin oğlan :)))

Valla kimse gelmiyor herkes bi bahane buldu korkumdan duşa giremiyorum yalnızken sancım tutar kalırım diye bakmadı ay bakmasın bitanem çok utanıyorum rüyamda oğlumu gördüm emziremiyorum oğlum aç kalıyor bakamıyorum yavruma yalnız başıma zorlanacağım diye çok korkuyorum ne olur bana dua et Rabbim yavrumu korusun

Canım benim korkma rabbim yardımcın olsun. Eşin 5 gün yanında kalır zaten babalık izni ile. Şen'de normal doğurursun hayırlıca sağlıklıda hop diye kalkarsın ayağa. Oğlun sağlıkla gelir inşlh korkma stres yapma. Herşey yolunda zaten. Boşver hem kimse yokken daha rahat bakarsın bebeğine. Ben bi hafta sonra yolladım hepsini evlerine çıldırttılar beni yok üşümüş acıkmış karnı ağrımış . Ben üşümüşüm benim yüzümden kusmus saçma sapan şeyler lohusalığıöı zehir edeceklerdi ki ben ayağa kalktım yallah dedim

Zaten ben sadece Annemi istiyorum bitanem ağrıma gidiyor biraz yalnız bırakılmak kayınvalidem kayınpederim ile gelecek onlarda ne kadar geç gelirse o kadar iyi çok rahat edemem bizde babalık izni 10 gün de benim ki beni çıldırtır koca bebek kendisi sürekli etrafında dönüyorum iki küçük oğlum var olacak

Ayy doğru 10 gündü dimi. Kız ben kocamı evden kovdum dayanamayıp çenesine işe git artık dedim kayınbaban niye geliyorsa oda ilginç

Ayy doğru 10 gündü dimi. Kız ben kocamı evden kovdum dayanamayıp çenesine işe git artık dedim kayınbaban niye geliyorsa oda ilginç
İlk torunları bitanem bide erkek olunca biliyorsun büyükdedeleri :) şimdilerde çok ihtiyacım var eşime ama hep bişey istiyor dayanamıyorum bizim oğlanı kıskanacak kesin hep onunla ilgileniyorum diye

valla benim kiz 33 haftalikken kanaldaydi 1 cm de açilma vardi ama 40 hftada dogdu
pek belli olmaz bu isler gunu bellidir gedliginde dogar
hurma yemeni tavsuye ederim ramazan hurmasi
sancin olursa 5 dk ya inerse ambulans çagir :)

38+5 iz gelmiyor benim miniğimde yürüyorum hurma dus sonuc negatif :)) dogumu bu kadar isteyeceğmi düşünmemiştim Allahim hayırlı dogumlar evlatlar nasip etsin insallah :)

valla benim kiz 33 haftalikken kanaldaydi 1 cm de açilma vardi ama 40 hftada dogdu
pek belli olmaz bu isler gunu bellidir gedliginde dogar
hurma yemeni tavsuye ederim ramazan hurmasi
sancin olursa 5 dk ya inerse ambulans çagir :)
Hurma yiyorum ama bakalım nasip :)

İlk torunları bitanem bide erkek olunca biliyorsun büyükdedeleri :) şimdilerde çok ihtiyacım var eşime ama hep bişey istiyor dayanamıyorum bizim oğlanı kıskanacak kesin hep onunla ilgileniyorum diye
Doğumdan sonra bi süre kıskançlık oluyor eşte sebebi meçhul bana göre çok saçma ama sorsan onlara neler neler söylerler :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…