bebek kanala inmemesi ve nişan gelmesi

prettypretty

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2011
108
24
Kızlar acil yardımınız gerek
Bu sabah nişanım geldi
Agrım yok
Doktor beklicez dedi telefonda

Asıl sorum şu, benim bebeğim daha iki gun once dogum kanalına inmemiştiki muayenede.
Hala da inmiş gibi hissetmiyorum.
İnmese bile nişan gelir mi ki

Kafam karıstı

Bilen ya da yorum yapabilecek yok mu
:KK43:
canım nişan ile ilgili bi fikrim yok ama benim de 39+6'da doktora vajinal muayene için gidene kadar sancım gelmedi.. hatta muayeneye gittiğimde nst'de sancı bile görünmedi.. muayene için doktor elini attığında suyum patladı ve doğumum başladı..
eğer başlamamış olsaydı 41. haftaya kadar sancı gelmesini beklicez gün aşırı takip edicez demişti doktorum.. normal doğum istiyorsan ve doktorun düzenli takip ediyorsa bence bir sıkıntı olmasa gerek.. çok içine sinmiyorsa bir başka doktora daha görün istersen..

Bildigim kadariyla dogum kanalina inmeden nişan gelmiyor indi ki dogum kanalina nişan geldi canim. Darisi bana insallah ya bende bekliyorum geldi gelecek diye ama hala tik yok 39+4 teyim. Kiz erken gelir derler ama benim kizin gelmeye niyeti yok

benim nisanim gelmisti once sancim hic yoktu doktora gittim nst de kasilma fazla cikmisti ama sancim yoktu doktor alttan muayene etti kanamam fazlaydi bastilar bana sunni sanciyi ve cok kolay dogum yaptim ins kolay saglikli bi dogum yaparsin

Bildigim kadariyla dogum kanalina inmeden nişan gelmiyor indi ki dogum kanalina nişan geldi canim. Darisi bana insallah ya bende bekliyorum geldi gelecek diye ama hala tik yok 39+4 teyim. Kiz erken gelir derler ama benim kizin gelmeye niyeti yok

Sorma cnm bizim kız da nazlı cıktı
Arayan soran herkes adı nazlı olsun diyor:KK15:

benim nisanim gelmisti once sancim hic yoktu doktora gittim nst de kasilma fazla cikmisti ama sancim yoktu doktor alttan muayene etti kanamam fazlaydi bastilar bana sunni sanciyi ve cok kolay dogum yaptim ins kolay saglikli bi dogum yaparsin

İnsallah cok tesekkur ederim
sancı gelsin diye beklicez dedi doktor telefonda
Gelmene gerek yok dedi

Hayırlısı bakalım

İnsallah cok tesekkur ederim
sancı gelsin diye beklicez dedi doktor telefonda
Gelmene gerek yok dedi

Hayırlısı bakalım

Sancin siklasmadan gitme derim. Hangi sehirdesin hastanen nasil bilmiyorum ama ben dewlette yapacagim dogumu ve burda dogumhaneye girdigin an yatiriyolar ne gezebiliyosun ne hareket edebiliyosun. Hareket edeceksin yuruyeceksin ki dogum baslasin. Sancin siklassin oyle git banyoya gir sicak sicak dus al. Rabbim kolaylik wersin dualarinda benide eksik etme :)

Bende de kasılmalar gün içerisinde çok. Ama sancı vs yok.Daha vaktim erken ama merak ettiğim şey,sancı hissedilmeyip nst.de görünme imkanı var mı?

Hastanede falan kahraman ilan ediliyosunuz söliyim
Cunku hep ameliyatlı anneler odalarda. Bize hemsire bile zor ugradı, turp gibisin dediler, şaka bi yana ben de baxı sıkıntılardan ötürü ameliyat olabilirdim son anda bu sekilde gerceklesti, ben bile sasırdım kendime

Darısı basınıza

Hastanede falan kahraman ilan ediliyosunuz söliyim
Cunku hep ameliyatlı anneler odalarda. Bize hemsire bile zor ugradı, turp gibisin dediler, şaka bi yana ben de baxı sıkıntılardan ötürü ameliyat olabilirdim son anda bu sekilde gerceklesti, ben bile sasırdım kendime

Darısı basınıza

İnşallah bende normal dogum yaparım da şu sezeryana bulaşmam kesip bicicekler ondan istemiorum..
Rabbim Gönlüme Göre verir inşallah ne mutlu size ki normal sogum yapıp kavuşmussunuz meleğinize :)

İnşallah bende normal dogum yaparım da şu sezeryana bulaşmam kesip bicicekler ondan istemiorum..
Rabbim Gönlüme Göre verir inşallah ne mutlu size ki normal sogum yapıp kavuşmussunuz meleğinize :)

Tesekkur ederim amin insallah istedigimiz gibi olur
Son dakikaya kadar hicbisey belli olmuyo

Ben sezryn konusunda cok gidip geldim.bi ara, süremi doldurdugum icin sezry istemeyi dusundum sonra dogum sonrası o melegi yanıma verdiklerinde odada,iyiki dedim, iyi ki onunla istediğim gibi ilgilenebilcem dedim kendi kendime
Kalktım dus aldım internet telefon gelen giden.okadar guzel gecti ki

Tesekkur ederim amin insallah istedigimiz gibi olur
Son dakikaya kadar hicbisey belli olmuyo

Ben sezryn konusunda cok gidip geldim.bi ara, süremi doldurdugum icin sezry istemeyi dusundum sonra dogum sonrası o melegi yanıma verdiklerinde odada,iyiki dedim, iyi ki onunla istediğim gibi ilgilenebilcem dedim kendi kendime
Kalktım dus aldım internet telefon gelen giden.okadar guzel gecti ki

en azından ayaklanman kolay oldu normal doğumda iyiki beklemişsiniz herşeyde var bir hayır..
Benim kızım da şuan iri bebek diorlar ama bakalım normalde sata göre 32+3
Ama ultrasonda 35+3 uz hakkımızda hayırlısı :)

X