Doğuma Hazırlık Bebek Karyolalarınızı......

• Konu Sahibi Konu Sahibi Esrs
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Ben hepsini takım halinde almıştım yani dolabı şifonyeri yatağı sonradan yek kişilik yatak da oluyor toplam hepsini geçen sene 1300 tl ye almıştım ama tabi beşiğe yatmıyo 4 aylıktan beri park yatağında yatıyo düşme riski var o yüzden ben pişman oldum aldığıma ben sana park yatak öneririm canım ama sen bilirsin tabi bende heves ettim aldım ama çok kullanılmıyo

canım ben hepsını ayrı ayrı alıp bırlestırmıstım karyolayı gecn yıl 250 tlye almıstım kampanya verdı uyku setı cıbınlıgı falan herseyı var

60 a 120 mdf karyolası yatagı uyku seti cibinliği demiri toplam 350 lira haftaya gelecek evimize inş

350 iyiymiş.ben de 550ye aldım.beliş bebeden.uykuseti,yatak cindirik dahil.sallanıyor 5 yaşa kadar yatabiliyor, mobilya.

bu fiyatlar çok iyiymiş bursada da bu fiyata varmır acaba nereye sordumsa 750 den aşağı (tek beşik ) yok.

biz çilek mobilyadan aldık büyüyen beşik büyüdüğünde kullanacak yatağı nevresim uyku seti 884 tl 12 taksitle hemde pazartesi gelip kurdular iyiki çilek almışım dedim çok içime sindi

Çilek mobilyayı bende beğeniyorum baby dream modeli çok hoş indirimde şuan 384 tl ama yatak uyku seti ile 750 TL ye çıkıyor

bizde çilekten aldık 2hafta öncegelip kurdular. baby safari bence çok hoş çok cici ben cok beğendim incelediğim ürünler içinde en kalitelisi buydu bence...

buyuyen beşik 884tl

3 kapılı gardolap 766 tl

uyku seti dahil fiyatı taksitli

merhaba arkadaşlar bende bebişime oda takımı aldım 800 tl ye ve çok beğenerek aldım .fetih mahallesi diye geçiyo tam adresini bilmiyorum.sokak sokak mobilyacılar var ve uyguna veriyolar tavsiye ederim haftaya gelicek gelince resmini eklerim..kolay gelsin

sizleri okuduktan snra şok oldum,ben modokoda çok gezdim alırken, beğendiğim modeli bayb park diye bir mağazadan 4 milyara aldık,oda nakitte yaptıkları indirimli fiyatı.yalnışmı yaptım bu kadar para vererek acaba?arkadaşlar çok kullanılmıyor diyor ama ben 6. aydan snra odasında yatırmak istiyorum.odamız bugün gelicek.

bende meltem mobilyadan aldım safari bebek odası. 3 kapılı gardolap,büyüyebilen karyola,yatak 1650 ye aldım.

sizleri okuduktan snra şok oldum,ben modokoda çok gezdim alırken, beğendiğim modeli bayb park diye bir mağazadan 4 milyara aldık,oda nakitte yaptıkları indirimli fiyatı.yalnışmı yaptım bu kadar para vererek acaba?arkadaşlar çok kullanılmıyor diyor ama ben 6. aydan snra odasında yatırmak istiyorum.odamız bugün gelicek.

arkadaşım o kadar para vermişsin masif ahşap alsaydın bari; hem sağlıklı ve doğal.fisfisfis

Back
X