Doğuma Hazırlık Bebek karyolasını nereden aldınız?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

ebrunak

Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2016
126
31
18
Arkadaşlar başlıktan anlaşıldığı gibi İstanbul'da bebeğinizin yatağını nerelerden ve ne Kadar fiyata aldığınızı yaZarmısınız sıkı araştırma içerisindeyim yardım lütfen

merhaba biz mothercare dan indirimli 635 tl ye aldık 70*140 büyüklüğünde ama yatağı daha almadık...

merhaba biz mothercare dan indirimli 635 tl ye aldık 70*140 büyüklüğünde ama yatağı daha almadık...
Mothercare besiklerini bende begendim ama nerelerde satilir netten bile bulamadim.
Siz nerden aldiniz acaba.
Bide nasil memnunmusunuz.sallanilir ozelligi varmi.

Himm simdi inceledimde sallanma ozelligi yokmus besiklerinde.
Sallanma ozelligi șart bence ya

Mothercare besiklerini bende begendim ama nerelerde satilir netten bile bulamadim.
Siz nerden aldiniz acaba.
Bide nasil memnunmusunuz.sallanilir ozelligi varmi.
istanbulda bir çok mağaza var oralara bakabilirsiniz ama sallanmıyor evet bende sallamaya niyetli olmadığım için öyle olmasını istemedim zaten beşik değil karyola bizimki yani daha büyük ileridede yatabilsin diye öyle aldık. beşiklerde var onlar daha küçük oluyor kısa süre yatabiliyor bebek sallananlarıda vardı galiba... bu arada daha bebeğim doğmadı o yüzden kullanamadık :) ama şekil olarak beğenerek aldım ben, memnun kalırız diye düşünüyorum inşallah...

istanbulda bir çok mağaza var oralara bakabilirsiniz ama sallanmıyor evet bende sallamaya niyetli olmadığım için öyle olmasını istemedim zaten beşik değil karyola bizimki yani daha büyük ileridede yatabilsin diye öyle aldık. beşiklerde var onlar daha küçük oluyor kısa süre yatabiliyor bebek sallananlarıda vardı galiba... bu arada daha bebeğim doğmadı o yüzden kullanamadık :) ama şekil olarak beğenerek aldım ben, memnun kalırız diye düşünüyorum inşallah...
Saol canm cvp icin. detayli baktimda netten bana yakin yerlerde varmis satis yapilan.
Sallamayi bende istemem ama kesin gerek duyarim diye tahmin ediyorum.nekadar okuduysam arastirdiysam sallanmayan aldiklarina hep pisman olmuslar.tabi siz pisman olmayin ins.
Bi yandanda soyle dusunuyorum.odasina karyola( sallanmayan)
Yatak odamada sallanan kucuk bi besik yada parkyatakmi alsam.cunku ilk zamanlarda ayni odada kalmayi dusunuyorum.yani yatak odamda yatirmak istiyorum.ama yatak odam kucuk.bi besik sigmaz yani.oyuzden kucuk sallanabilen bisey bakicam artik.
Ama odasina karyolami besikmi karar veremedim.
Sizde gule gule guzel gunlerde kullanin insallah.hayirli dogumlar :))

Back
X