Doğuma Hazırlık bebek karyolasını yatak odasına mı koydunuz?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

ozlem28

Nirvana
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2007
1.043
89
643
İstanbul
arkadaşlar bebek için büyüyen karyolalardan aldık.evimiz 2+1 olduğu için oturma odasına kurduk karyolayı. yatak odası çok küçük imkanı yok sığmaz.karyolayı yatak odasına koymak şartmı? 40 ına kadar kanepede yatarım bebeğin yanında sonra odama geçerim diyorum ama sonrasındada zırt pırt kalkmam gerekirmi? bebekle ayrı odalarda olmamız zor olurmu?tecrübeli anneler yorumlarınızı bekliyorum..

her bebek aynı olacak diye bişey yok ama oğlum 9,5 aylık ben hala onun odasında yatıyorum saat başı kalktığı için mecburum yani böyle bi ihtimalde var ama inşallah sizin bebeğinizin düzenli uykusu olur

benim evimde 2+1 karyolayı yatak odama dolabını da oturma odasınaa koydum,bebeğimin karyolasıyla yatağımın arasında nerdeyse 2 adım var bebeğim 48 günlük ve gece o kadar sık kalkıyorum ki yatak okadar yakınımda olmasına rağmen o uykulu halde sürekli kalkmak zor geliyor bazen yanımda yatıyorum bebeğimi,bence odanda olması daha iyi olur senin için..

yatak odana küçük bir sepet alabilirsin belki 6 aya kadar kullanabiliyosun en azından o sürede yakınında olur sonra uykusu düzene girer zaten.

canım bende senle aynı konudan muzdaribim bizde beşigini oturma odasına koycaz mecbur çünki bizimde yatak odamız çok büyük deil bebegin uyku düzeni oturana kadar mecbur yanlarında yatcaz başka caremiz yok

ben odasını da yaptım ama ayrıyetten bi de yatak odası için park yatak aldım.. 3-4 ay bizimle yatak odasında yatar sonra düzene girince de odasında uyur diye düşünüyorum ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…