- 4 Haziran 2018
- 2.692
- 2.425
- 83
Ben baktm küçük kedi biberonu aldm veterinerden birde Aptamil normal süt aldım 3 saat ara ile besledm ve 3 saat ara ile özel bölgesine peçete ile dokunarak çişini kakasını yaptrdmBugün evin bahcesinde iki tane bebek kedi buldum, oraya nasıl geldiler,annesi nerde bir fikrim yok.Gozleri acilmamis, göbek bağları kurumuş duruyor.Annelerini bekledim ama ben göreli 5 saat oldu daha gelmedi parmağınla seyrelttigim süre batirup denedim Biri az çok beslendi sayılır ama diğeri yok bilmiyor yalamasini...
Napsam bilmiyorum..yarın iş var uzun süre evde olmucam. Bahçede bakmayı dusunuyorum..nasıl besleyebilirim
Sıcakk su da koyun bebeklerin yanınaHala napsam bilemiyorum..enjektörü şuan temin edebilmem çok mümkün değil..poset delip o şekilde beslemeyi desemmi yutabilirlermi onu da bilmiyorum..evin içine şuan alabilmemde çok mümkün değil 4 yaşında hırçın bir kedim var yavrulara zarar verebilir..sabaha kadar dışarda nasıl olur yavrucaklar bir kutu ayarladım içine battaniye koydum çok küçükler..camekan var bir tane oraya alsam ya anneleri gelirse bulamazsa diye düşünüyorum bu seferde
gözlemleyin, eğer yapamıyorlarsa sizin yaptırmanız gerekir.Evet sıvı geliyor kutuya koydum battaniye olmayan yerde sıvılar gördüm bu durumda hala o yöntemi denemelimiyim
Bahçelere nasıl dışarıdan giriş yok? Zemin kata mı ait? Rica etseniz girip çıkarmanıza izin vermezler mi? Çok üzüldüm kalan yavruya.
noldu bebeklerin durumu hayata tutunabildiler mi acabaUmarım hayatta kalmalarini saglayabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?