Bebek keseden daha kücük

evet burasi yurt disi ve cidden burdaki doktorlar türkiyedeki doktorlar gibi degil burada cok fazla fakli doktora gitme sansim yok cünkü malesef 3 ay sonra doktorumu degisebiliyorum kart sistemiyle calisiliyor ve mesela kadin dogum doktorumu 3 ay icinde hic gitmezsem o doktora ondan sonra degistirebiliyorum. bugün ikinci kan tahlilinide yaptirdik sonucu pazartesi günü alicam bakalim o zaman doktorun cevabi ne olucak,
rabbim kimseye bu durumu yasatmasin cok hassas bir durum, tabi beterin beteri var nice anneler var evladini gencecik yasta topraga veriyor, bizimki onun yaninda sinek isirigi kadar birsey, hamdolsun Rabbime, hakkimizda hayirlisini verecek biliyorum, inaniyorum ama tabi aklimda birsürü soru var ve pazartesiye kadar o sorular gittikce artacak, iyiki burasi var iyiki sizler varsiniz, belki daha kötü durumlar yasadiniz ama en azindan birbirimizin dilinden anliyoruz görmesekte birbirimize destek olabiliyoruz

arkadaslar gecen hafta akintiyla birlikte kan parcasi geldi ama cok kücüktü, iki defa oldu bu sonra kesildi kanamam olmadi sadece bir damla akintiyla birlikte oda cok hafifti, simdide koyu sari akintim geliyor sizce ne akintisi bu ??

kizlar akintim artti ve akintim kahverengiye döndü icinde kilcal damar gibi koyu renkli akintilar var Allah im hakkimizda hayirlisini versin, kan tahlilimi yarin alicam ama bu akinti beni endiselnedirmeye basladi kizlar ne olur yardim edin 8. haftada böyle akintilar oluyormus bu akinti o akinti olabilirmi saatler var ama ben dayanamiyorum

Asudecim bugün doktora gidicektin ne oldu canım ????????? Durumun nasıl ??????????? Bahsettiğin akıntıyı yaşamadığım için bilmiyorum canım. ınşallah iyisindir şuan ????? Msnde başka bir isimle mi kayıtlısın Ç ile başlayan?? Ben bir isim kaydettim ama Asude değil.

selam canim evet msnde ekledigin isim dogru ama seni cevrimici göremedim henüz sana anlik ileti yolladim acinca alirsin
, kan tahlilimin ikincisinide aldim deger düsmüstü 53261 di en son bu kez 47452 ye düsmüs, doktorumu aradim sonuclari söyledim düsmüs olmasi iyi bir haber degil dedi bence direk hastaneye gidin ve kürtaj olun dedi, ama kan sayimi yapilan kagitta normal degerler var ve ordaki degerlere göre 8.haftadan sonra degerler düsüyor bunu söyledim buda öyle bir deger olabilirmi dedim oda iciniz rahat etmesini istiyorsaniz carsambaya kadar bekleyin ve kanamaniz olmazsa gelin ultrasonla bakalim dedi, ama kanamaniz olursa hemen hastaneye gidin dedi akintimi söyledim oda büyük ihtimalle kanamaya dönüsecek gibi dedi, birde adet sancisina benzer bir agrim var dedim oda belirtiler hepsi olumsuz yönü gösteriyor dedi bir kac gün bekleyelim dedi,

simdi napacagimi bilmiyorum dua ediyorum cok yalnizim kimseyle bu konuyu konusacak gücüm yok konusmaya baslayinca gözyaslarim devam ediyor, icimde azda olsa umut var ama hersey olumsuz dedi doktor tabi doktor ultrasona bakinca zaten saglikli bir gebelik gibi gözükmüyor demisti her ihtimale karsi yinede kan tahlili yapalim demisti.
sizce napayim bekliyeyimmi bu degerin düsüsü normalmi yoksa negatifmi dedigim gibi kan sayim degerlerine göre 8. haftadan sonra düsüyor ben suan 9, haftadayim ve bu düsüs normalmi bilmiyorum kafam cok karisik ruhum agriyor, kalbim sizliyor rabbim kimseye yasatmasin belirsizlik cok kötü dua edin lütfen

canim ilk önce rabbim sabir ve kolaylik versin bu duyguyu o kadar iyi anliyorumki ikince bebegimi bende kürtaj oldum ve simdi hamileyim 7 haftalik gecen hafta doktor ayni olumsuz konustu ama simdi hersey yolunda.ama inanki Allah bizden daha iyisini ve hayirlisini biliyor zaten ilk üc ayliga kadar olan düsük ve kürtajlarda anomali kromozom bozuklugu oluyorki o baska bir imtihan eger saglili olsaydi o cocuk sana tutunurdu.bunun acisi insanda bir iki hafta sürer ama öyle bir cocuk hem anneye hemde cocuga eziyet ve ölünceye kadar cigerin yanar.benim yegenim var özürlü bizim göz bebegimiz ama her zaman insanin ici parcalaniyor ona bakinca annesi hep korkuyor ben ölürsem kim bakacak diye?rabbimden gelirse onada razyiz ama beterin beteri var üzülme hayirlisini dile umudunu yitirme...güclü ol ilerki bebekler güclü anneleri olursa hayata tutunabilirler.senin icin bu gece kalben dua ediyorum rabbim yar ve yardimcin olsun

Allah razi olsun Yesimcigim, gercektende zor bir imtihan tek tesellim bu site oldu burdan bir isik ariyorum bir umut, ama dedigin gibi sagliksiz olmasindanda saglikli olmaini tercih ederim Tabiki Rabbim hakkimzda hayirlisini veriyor bizim bilemdiklerimizi göremediklerimizi o bizden daha iyi biliyor ve ona göre veriyor, simdiye kadar ne geldiyse O ndan geldi biliyorum elbette bundanda bir hikmet vardir, hala mide bulantim devam ediyor bu cok ilginc herseye umut verici birsey olarak bakiyorum artik
desteginiz icin simdiden tesekkür ediyorum tanimasanizda görmesenizde yürektan icten benim kadar üzüldügünüzü görebiliyorum Allah hepinizin gönlüne göre versin Rabbim diger annelerin evlatlarini onlara bagislasin

bu beta hcg degerinin düsmesi 9. gebelik haftasindan itibaren düsmeye basliyormus benimkide öyle birseymi acaba bu sekilde olup gebeligi devam eden oldumu, gerci benim ultrasona göre normal olmayan bir gebelik demisti doktor, gerci doktorlara bakilirsa normal yolla kesinlikle hamilede kalamazdim hatta asilamaya bile olmaz dediler direk tüp bebek icin konustular benimle ama veren Allah veriyormus O nun mucizesiydi, ve yine dua ediyorum Rabbim bebegim saglikli ve hayirli bir evlat olucaksa bana bagislasin yoksa simdiden iki gün aglar 3. gün unuturum,, afffff Allahim affff diliyorum senden

bu beta hcg degerinin düsmesi 9. gebelik haftasindan itibaren düsmeye basliyormus benimkide öyle birseymi acaba bu sekilde olup gebeligi devam eden oldumu, gerci benim ultrasona göre normal olmayan bir gebelik demisti doktor, gerci doktorlara bakilirsa normal yolla kesinlikle hamilede kalamazdim hatta asilamaya bile olmaz dediler direk tüp bebek icin konustular benimle ama veren Allah veriyormus O nun mucizesiydi, ve yine dua ediyorum Rabbim bebegim saglikli ve hayirli bir evlat olucaksa bana bagislasin yoksa simdiden iki gün aglar 3. gün unuturum,, afffff Allahim affff diliyorum senden

canım inşallah senin ve bebeğin için hayırlısı neyse o olur.benimde başımdan bir değil bir çok acı olay geçtiği için seni anlıyabiliyorum. kendini çaresiz ve yalnız hissedebilirsin. ama inan ki ben de bu siteye üye olmayana kadar böyle hissediyordum.şu anda 22 haftalık hamileyim yüksek tansiyon problemim var. yani erken doğum, bebeğin ve annenin ölüm riski olduğu bir hastalık. inan bende hergün takvime bakarak gün sayıyorum.en azından 32.-34.haftalara gelebileyim diye. Rabbim bebeğimi bana bağışlasın diye. hepimizin derdi farklı farklı ama tek ortak noktamız umudumuz aynı.senin ve herkes için Allahım hayırlısını versin ve korktuklarımızı başımıza getirmesin.

canım inşallah senin ve bebeğin için hayırlısı neyse o olur.benimde başımdan bir değil bir çok acı olay geçtiği için seni anlıyabiliyorum. kendini çaresiz ve yalnız hissedebilirsin. ama inan ki ben de bu siteye üye olmayana kadar böyle hissediyordum.şu anda 22 haftalık hamileyim yüksek tansiyon problemim var. yani erken doğum, bebeğin ve annenin ölüm riski olduğu bir hastalık. inan bende hergün takvime bakarak gün sayıyorum.en azından 32.-34.haftalara gelebileyim diye. Rabbim bebeğimi bana bağışlasın diye. hepimizin derdi farklı farklı ama tek ortak noktamız umudumuz aynı.senin ve herkes için Allahım hayırlısını versin ve korktuklarımızı başımıza getirmesin.

tesekkür ederim canim evet beterin beteri var halimize bakip sükretmemiz gerekiyor, aynen bende bu sitedekilerin disinda hickimseyle konusamiyorum konusmayada gücüm yok kelimeler baslayinca sonuc gözyaslari oluyor malesef devam edemiyrum, o yüzden eve kapandim kimseyle görüsmüyorum yalniz kalmak bu gibi olaylarda iyi geliyor insana, sonucta veren Rabbim se alacak olanda O oluyor, buna inancimiz sonsuz cok sükür, heran kaybetmek korkusuda insanin icinden cikmayan bir endise, buda bizim sinavimiz insanoglu bazen ayirt edemiyor, hakkimzda ser gibi gözüken seylerde hayir olabilir bunu ancak bizleri yaratan Rabbim bilir ve ancak ve ancak O nun gücü yeter herseye,
düne göre bugün daha iyiyim azda olsa kabulleniyo insan, yarina kadar kanamam olmazsa doktora gidicez tekrar bakicak kalp atisi yoksa mecburen kürtaj olucam, baskada yapicak birsey yok,
sanada dua edicem canim rabbim bebegini hakkinda hayirli kilsin ve sana sifa versin canim insallah bebginin kokusunu almak nasip olur, rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin, haberlerde izlyorum adamlar yeni dogan bebege ne iskenceler yapiyorlar yada istenmeyen bir gebelik olunca gidip kiyip kürtajla aldirabiliyorlar bunasil bir mantiktir iste bunun cevabini ancak Rabbim biliyor, ve herseyin bir dengesi vardir bunuda biliyorum, herkesin bir sinavi var önemli olan gec kalmadan bunun bilincine varmaktir

kizlar bugün doktora gidecektim ama cumaya erteledim sizce yanlismi yapiyorum, kürtaj olmak istemiyorum gebelik olumsuzsa bile kendiliginden bitsin istiyorum, biliyorum kürtaj icin kendimi sonra cok sucluycam o yüzden erteliyorum ne olur akil verinnnnn

kizlar yokmu akil verecek, tecrübelilerin tecrübesine ihtiyacim var arar ara kahverengi leke oluyor ama baska bisey yok yarin doktora gidicem dua edin lütfen akil verin

kizlar bugün doktora gidecektim ama cumaya erteledim sizce yanlismi yapiyorum, kürtaj olmak istemiyorum gebelik olumsuzsa bile kendiliginden bitsin istiyorum, biliyorum kürtaj icin kendimi sonra cok sucluycam o yüzden erteliyorum ne olur akil verinnnnn

asudecim canım öncelikle benim ve bebeğim için yazdığın iyi dualarının daha fazlasını Allahım senin için kabul etsin. asudecim hamilelikte kanama başlı başına zaten bir problem birde düşük yaptığında rahminin tamamen temizlenmesi içinde kürtaj yapıyorlar. ben ilk hamileliğimde düşük yaşadım ve ünv.has.canlı canlı kürtajla kalanları temizlediler.o daha büyük bir sıkıntı.canım benim başımdan birde seninkine benzer 9 haftalıkken bebeğin kalbi atmıyor durmuş dediklerinde uyutarak kürtaj yaptılar hastanede. bence doktor yabancıda olsa güvenmekten başka çaren yok. kendi hayatını tehlikeye atma dr.kontrolünden çıkma derim. Allahım senin ve bebeğin için bir mucize yaratır inşallah. dualarım seninle hayırlı haberlerini alırız.kendine iyi bak Allaha emanet ol.

merhaba canim
öncelikle dün gece kanamam attigi icin hastanexye gittik kalp atisini gördük ama acil olarak gittigimiz icin sadece benim ve bebegin sagligini kontrol ettiler yarin tekrar gel hastaneye dendi , bu kez gittim sabah ama kalp atisi yok dediler simdi 1 hafta bekle dediler bakilacak bebek büyümediyse kesin kürtaj olucam simdiki ölcüme göre 5mm boyundaymis haftaya kadar 10 mm olmasi bekleniyor bakalim hayirlisi desteginiz icin tesekkür ediyorm kanama icinde bisey demediler normalmis sadece dinlen asiri kanam olunca gel dediler yani adet kanamasi gibiyse ve acik renkliyse gel dediler, bakalim Mevlam neyler neylerse güzel eyler........

Arkadaşlarr bu olay benmde başıma geldiii ne diyeceğimi bilemiyorum şuan.Doktor vajinadan kontrol etti.Bebek keseden epeyi küçükmüş.Kalp atışını 1 hafta daha göremezsek kürtaj yapıcaz dedi.O kadr üzülüyorum ki neden bunlar oluyor?Yardımcı olabilirmsnz tecrübelerinzle??????

Merhaba
Konu çok eski ama umarım cevap alırım sizden. Aynı durumla karşılaştım kese 8 hafta 5 günlük bebek 6 hafta 3 gün doktor hiç olumlu konuşmadi. Acaba sağlıklı bir bebek dünyaya getirdiniz mi ? Umarim öyledir..

Back
X