- 17 Ağustos 2024
- 97
- 55
- 3
- Konu Sahibi zeyna24007
Merhabalar, tup bebek tedavisine ara verdigimde gebe oldugumu ogrendim ancak kese gelismiyor. Beta artislari da basta pek iyi degildi, sonradan daha iyi artislar oldu. Son bir haftadir toplamda 2 mm gelismis, haftasina gore geriden geliyor dendi. Sadece kese var, ne yolk var ne de bebek, 6+5teyim. Gec dollenme ihtimali yok bu arada, ovulasyon takibi ile hamile kalmistim. Yasim 45, 4 tup bebek tedavisi de negatif sonuclandi. Iki doktora kontrole gidiyorum biri ilacla dusurelim, digeri kurtaj dedi. Her iki doktor da 8. Haftaya kadar beklemek taraftari bu arada. Benim simdiden bir karar vermem lazim, ne kanamam ne de agrim var, kendiliginden dusecek gibi gorunmuyor. Benim tedavime fazla ara vermeden devam etmem icin hangi yontemi tercih etmeliyim yardimci olabilir misiniz.. ilacla dusukde okudugum bazi seyler beni cok korkuttu. Hem acisini cekip hem de sonradan tam dusme olmayinca yine kurtaj yapiliyormus. Bir doktor yasiniz ileri, rahminizi zorlamayalim, ilacla dusugu tavsiye ederim dedi. Ama ya tam dusme olmazsa. Ilacla dusuk tecrubesi olanlar yazabilirse cok sevinirim. Kurtaj konusunda da tavsiye verebilecekleri dinlemek isterim, simdiden cok tesekkur ederim...