- 1 Aralık 2023
- 40
- 8
- 6
- 34
- Konu Sahibi Ruuyyaammm
-
Kusura bakmayın yeni üyeyim nereye yazılacağınıda bilmediğim için tekrar sayfaya yazdımPlasenta ayrılmış gibi bi şey mi dedi ki acaba
Şu an nasilsiniz?normalde birlikte duşmezmi ya bende ilk kez duyuyorum böyleBugün doktora gittim 10+3 haftalığim bebek keseden düşmüş dedi doktor aşagıdan baktı ordaymış ve kalp atışını duyamamış haftaya tekrar randevu verdi düşük olabilir dedi ama ben umutluyum bebek tekrar keseye çıkar mı lütfen yardımcı olursanız sevinirim ilk hamileliğim
Kese açılır normal şartlarda olan doğum gibi bebek cıkar ama açılma olmayınca cıkmamış içerde kalmış ama suyunun geldiğini hissetmiş olması gerekiyorŞu an nasilsiniz?normalde birlikte duşmezmi ya bende ilk kez duyuyorum böyle
Ama 10haftalik bebekya kuçucuk öyle bir acilma yaṣayamazki bence.Erken haftalarda kanama daha çok oluyor su artik buyuk haftalarda geliyor açilma olunca.Benim bir arkadaşimda boyle erken haftalarda minik mesela ornek veriyorum top gibi kucuk birsey duştu rahatladim direk falan demişti.Ama tabi başka turlude ola bilir bilemeyiz.Kese açılır normal şartlarda olan doğum gibi bebek cıkar ama açılma olmayınca cıkmamış içerde kalmış ama suyunun geldiğini hissetmiş olması gerekiyor
Ben 14 haftalık ölü doğum yaptım suyumda geldi bebekte şekilliymiş. 10. Haftada da bebeğin suyu var insan şeklinde olmasada tam yinede belli bazı şeyleri kese açılmış bebek gelmiş ben öyle anladım benim sancısız cıktı onunda sancısız veya sancılı düşüğü olcaktır kanamayla. Ama askıda kalması saçma doktorun yatış vermesi gerekiyorduAma 10haftalik bebekya kuçucuk öyle bir acilma yaṣayamazki bence.Erken haftalarda kanama daha çok oluyor su artik buyuk haftalarda geliyor açilma olunca.Benim bir arkadaşimda boyle erken haftalarda minik mesela ornek veriyorum top gibi kucuk birsey duştu rahatladim direk falan demişti.Ama tabi başka turlude ola bilir bilemeyiz.
Çok teşekkür ederim canım bende ilk hamileliğim ve yurt dışında yaşıyorum burda öyle doktor seçme ihtimaliniz olmuyorCanım öncelikle geçmiş olsun , dediğini ilk defa duyuyorum bence bi başka doktora daha görün derim.. Keseden bebek nasıl düşer anlayamadım yani.. benim mesela hiç kanama vs yoktu kontrolde öğrendim kalbinin durduğunu, kan sulandırıcı kullandığım için bi hafta sonra kürtaj oldum.
Adet sansıcı gibi ağrım oluyor arada ama şiddetli değil ve büyük parçalar halinde kan pıhtısı geliyorŞu an nasilsiniz?normalde birlikte duşmezmi ya bende ilk kez duyuyorum böyle
Yok su gibi bir şey gelmedi dediğim gibi ilk hamileliğim herşey dün akşam birden olduKese açılır normal şartlarda olan doğum gibi bebek cıkar ama açılma olmayınca cıkmamış içerde kalmış ama suyunun geldiğini hissetmiş olması gerekiyor
Sizi korkutmak istemiyorum şu an durumunuzu da bilmiyorum ama ben aynı şekilde düşük yaptım hafif ağrıyla beraber büyük parçalar halinde pıhtı gelmişti. Doktor düşük yapıyorsun dedi. Ertesi gün doktora gittiğimde bebek yoktu kese duruyordu, haftaya gittiğimde hiçbir şey kalmamıştı. Hayırlısını diliyorum sizin içinAdet sansıcı gibi ağrım oluyor arada ama şiddetli değil ve büyük parçalar halinde kan pıhtısı geliyor
Ah canım benim… hemen bi doktora git müdahale edilsin…şimdi nasılsın geliyorum halen kanaman ?Çok teşekkür ederim canım bende ilk hamileliğim ve yurt dışında yaşıyorum burda öyle doktor seçme ihtimaliniz olmuyor
Dediğim gibi dün akşam başladı lekelenmem sabah ultrason verdi baktı kese boş aşagıdan baktı bebek oradaydı ama kalp atışı yoktu
Bebek gelişimi olmamış keseden düşmüş
Şimdi ise adet sancısı gibi arada ağrı oluyor ve büyük parçalar geliyor
Allah razı olsun teşekkür ederim size de geçmiş olsun tekrar o anı yaşattığım için özür dilerimSizi korkutmak istemiyorum şu an durumunuzu da bilmiyorum ama ben aynı şekilde düşük yaptım hafif ağrıyla beraber büyük parçalar halinde pıhtı gelmişti. Doktor düşük yapıyorsun dedi. Ertesi gün doktora gittiğimde bebek yoktu kese duruyordu, haftaya gittiğimde hiçbir şey kalmamıştı. Hayırlısını diliyorum sizin için
Gecmiş olsun evet suyu oldugunu biliyorum ama yani minik oldugu için çok su olayi yaşanmiyor ama illaki olmuşdur 14hafta daha buyuk tabi konu sahibi kan pihtisi dokuluyor doktor haftaya gel demiş doktorda garip boylede birakilmazyaBen 14 haftalık ölü doğum yaptım suyumda geldi bebekte şekilliymiş. 10. Haftada da bebeğin suyu var insan şeklinde olmasada tam yinede belli bazı şeyleri kese açılmış bebek gelmiş ben öyle anladım benim sancısız cıktı onunda sancısız veya sancılı düşüğü olcaktır kanamayla. Ama askıda kalması saçma doktorun yatış vermesi gerekiyordu
Kanamaniz şiddetlenirse doktora gidin mutlaka gecmiş olsunAdet sansıcı gibi ağrım oluyor arada ama şiddetli değil ve büyük parçalar halinde kan pıhtısı geliyor
İlginiz için çok teşekkür ederimAh canım benim… hemen bi doktora git müdahale edilsin…şimdi nasılsın geliyorum halen kanaman ?
Yurt dışında mısınızİlginiz için çok teşekkür ederim
Evet kanamam fazlalaştı ama ağrım hafif
Baş dönmem bunaltım aşırı ağrım olursa hastaneye gidebileceğimi söyledi doktor
Burda öyle istediğin an doktora gidemiyorsun maalesef evde düşük gerçekleşecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?