Bebek kesesinin yanında kist var sizde de oldu mu

Ben yaşıyorum aynı sorunu tam 6cm. Ve gün geçtikçe buyuyor normalde buyumemelıymış 18. Hafta gibi kayboluyor sıkıntı etme dedi doktorum kan testleride temiz bekliyorum şimdilik

Ben yaşıyorum aynı sorunu tam 6cm. Ve gün geçtikçe buyuyor normalde buyumemelıymış 18. Hafta gibi kayboluyor sıkıntı etme dedi doktorum kan testleride temiz bekliyorum şimdilik
Ilk hamileligim doğal olarak herşeyi merak edip soruyor insan bende ki cok yeni kese yeni yeni oluşmaya basliyor kist hemen yaninda takip edeceğiz buyumez inşallah. Allah herkese sağlıkla kucağa almayi nasip eder inşallah

Ilk hamileligim doğal olarak herşeyi merak edip soruyor insan bende ki cok yeni kese yeni yeni oluşmaya basliyor kist hemen yaninda takip edeceğiz buyumez inşallah. Allah herkese sağlıkla kucağa almayi nasip eder inşallah
Bende ilk başlarda çok sorun etmiştim 5 haftalıkken goruldu bendede hatta şuan bebekten bile büyük gozukuyor ultrasonda ama genellikle normal kabul ediliyormuş sadece buyumemeli sıkıntı etme

Bugun ultrasonda muayene oldum doktor kese daha yeni oluşuyor dedi haftaya bebegin sekli belli olur dedi sonra kesenin hemen yaninda kist varmış doktor ilac tedavisi uygulayamam dedi kimlerin başından geçti
kuzum kızım şuan 5 aylık olacak bnde yaşadım
bendede ilk 6 haftalıkken vardı. doktor bana bebek ondan besleniyor ileri zamanda kaybolacak dedi 10haftalıkken kayboldugunu gördük ki bende ömrüm boyunca kist çıkmamıştı.
inş seninde geçer başka doktorada görün derim

kuzum kızım şuan 5 aylık olacak bnde yaşadım
bendede ilk 6 haftalıkken vardı. doktor bana bebek ondan besleniyor ileri zamanda kaybolacak dedi 10haftalıkken kayboldugunu gördük ki bende ömrüm boyunca kist çıkmamıştı.
inş seninde geçer başka doktorada görün derim
Oyle yapicam zaten daha cok yeni farklı doktorlarada gorunecem. Inşallah hepimiz sorunsuz sağlıkla dogururuz

Back
X