bebek kilosu ve normal doğum...

sarioglan_karakiz

İKİ AŞKIM EŞİM VE KIZIM
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2012
346
11
68
Arkadaşlar ben 39 haftalık hamileyim bi kızım olacak inşallah.:49:
dün kontrole gittim pelvis muayenesi filan oldum anatomik yapım normal doğuma uygunmuş.ben de normal doğum istiyorum ama bebişim azıcık tombiş olacak sanki.3400 gramdı ağırlığı:nazar:
doğuma kadar bi 400 gr daha alır gibi. 3800 gr olursa normal doğurabilir miyim acaba?:18:özellikle normal doğum yapmış arkadaşlar tecrübelerinizi yazar mısınız? kaç kilo doğdu bebişleriniz,epizyotomi oldu mu? doğumda çok zorlandınız mı? özellikle bebeğimin doğumda herhangi bir travmaya maruz kalma riski beni korkutuyo.
Lütfen tecrübeli hanımlar yaşadıklarınızı anlatın

Son düzenleme:
canım benim rabbim yardımcın olsun.ilk hamileliğin olduğu belli..inan bana herşey sana bağlı..ben 4. doğumumu 14 haziranda yaptım..tabi ilk doğumla sonrakiler aynı değil..suni sancıyla 4 saatte oldu..öncelikle sancın başlayınca sakin ol panik yapma..ılık bir duş al...hastaneye varınca seni sancı odasına alacaklar..sancın geldiğinde derin derin nefes al,sakın enerjini bağırmaya harcama...ve bol bol dua et..samimiyetle söylüyorum ben dualarımla rabbimin yardımını çok gördüm..hem dua etmek insanı motive ediyor..hemşiren ıkınmaya başla deyinceye kadar ıkınma,bu şişme yapar durumu zorlaştırır..ben elimde serumla dolaşamadım,eğer kendi sancınla olacaksa odanın içinde gezinmen kolaylık sağlar...masaya çıkınca panik yapmamaya çalış,sana verilen talimatları uygula...kolay değil biliyorum ama,o mükemmel ödülü kucağına alınca çektiğine değecek ve acılarını unutacaksın..3800 gr bebeği çatın müsaitse korkma inşallah sıkıntısız doğurursun..rabbim kolaylık versin..

canım benim rabbim yardımcın olsun.ilk hamileliğin olduğu belli..inan bana herşey sana bağlı..ben 4. doğumumu 14 haziranda yaptım..tabi ilk doğumla sonrakiler aynı değil..suni sancıyla 4 saatte oldu..öncelikle sancın başlayınca sakin ol panik yapma..ılık bir duş al...hastaneye varınca seni sancı odasına alacaklar..sancın geldiğinde derin derin nefes al,sakın enerjini bağırmaya harcama...ve bol bol dua et..samimiyetle söylüyorum ben dualarımla rabbimin yardımını çok gördüm..hem dua etmek insanı motive ediyor..hemşiren ıkınmaya başla deyinceye kadar ıkınma,bu şişme yapar durumu zorlaştırır..ben elimde serumla dolaşamadım,eğer kendi sancınla olacaksa odanın içinde gezinmen kolaylık sağlar...masaya çıkınca panik yapmamaya çalış,sana verilen talimatları uygula...kolay değil biliyorum ama,o mükemmel ödülü kucağına alınca çektiğine değecek ve acılarını unutacaksın..3800 gr bebeği çatın müsaitse korkma inşallah sıkıntısız doğurursun..rabbim kolaylık versin..

inşallah canım yaa.korkum doğuramazsam diye inan çekeceğim acıdan değil. Allah kolaylığını verir inşallah. dediklerine dikkat ederim inşallah çünkü tecrübe herşeyden daha önemli. çok teşekkür ederim:71:

Canım Allah'ım Tek Avazda Kurtarsın İnşallah
Ablam Yeğenimin Birini 4,500 Gr Birinide 3.900 kg Doğurdu Üstelik İkiside Normal Oldu.:34:

Canım Allah'ım Tek Avazda Kurtarsın İnşallah
Ablam Yeğenimin Birini 4,500 Gr Birinide 3.900 kg Doğurdu Üstelik İkiside Normal Oldu.:34:

maaşallah tombiş doğmuşlar gerçekten:nazar:. bana da bi cesaret geliyo ama ne biliim ilk olduğundan heralde korkuyorum da ya doğuramazsam diye. teşekkür ederim güzel temennilerin için canım moral oluyo bunları duymak.

öncelikle Allah yardımcın olsun Rabbim sağlıkla kucaklamayı nasip etsin ilk doğumumda kızım 3800 kilo olarak normal doğdu ama epizyotemi yapılmıştı, şimdi ben de 36 haftalık hamileyim ikimci bebişim de sanırım ablası gibi olacak :1: inşallah bu da normal olur

simirgmina arkadaşımıza katılıyorum kesinlikle serinkanlı ol ve bağırmak yerine bol bol dua et ben doğuma gittiğimde hiç sancım yoktu ama açılmam başlamış ve nişanım gelmişti suni sancıyla yaklaşık 4 saat sonra kızımı kucaklamıştım ama daha hastaneye yola çıktığımız andan itibaren eşimle beraber dua etmeye başladık çok şükür güzel bir doğumum olmuştu inşallah yine aynısı olur :)

Back
X