Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ben Nivea nın setini aldım. Sırt çantası içinde şampuanı bebeyağı sabunu ıslak mendili vardı. Çok uygundu ve yeğenime doktor Nivea nın bebe şampuanını önerdiği için de rahatça aldım. Mustela da da epeyce bir süre gözüm kalmıştı ama devamlılığını sağlayabilir miyim emin olamadım. Bir de 100 de 100 doğal denen bir marka vardı ama anımsayamadım adını.
Banada arkadaslarim mustela ve biobaby al hassas olur felan diyolar ama cilt hangisi olursa olsun tahrise musaitse kabul etmeyecektir diye dusunuyorum ama yinede cok kararsiz kaldim cichco sebamed birsuru marka var
Mustela köpük şampuan kullanacağım öncesinde, belki daha sonra uni baby alabilirim ama öncelik mustela.
Bebe yağı gözenekleri tıkıyor demiş arkadaşa doktor o yüzden bir de yağ hissini sevmediğimden mustela hydra nemlendirici mi ne varmış ondan alırım dedim. Mustelanın seti gelecekmiş eczaneye ona bakacağım bakalım uygunsa fiyatı kampanya olursa set alırım.yoksa bu iki ürün kesin kararım.