Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende tam olarak markalari bilmedigim icin zorlaniyorum secim yaparken.mesala ebebek te satilanlarin kaliteleri nasildir? bilen varmi? 6 tl ye badiler var yeni dogan icin
bende tam olarak markalari bilmedigim icin zorlaniyorum secim yaparken.mesala ebebek te satilanlarin kaliteleri nasildir? bilen varmi? 6 tl ye badiler var yeni dogan icin
bebekler için hangi markaları önerirsiniz?
bebeğimin hiç bir şeyi yok Allah nasip ederse haftasonu almaya başlıycam ben eminönünü dolaşayım diyorum ama bi taraftan da civil-mothercare bunlarımı dolaşsam diyorum alınacak çok şey olunca parası da korkutuyo birde bebekler çok çabuk büyüyo çok açılma diyolar bakalım haftasonu bi dolaşayım sizleride bilgilendiririm