bebek kıyafetleri

yasi_35

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2014
165
205
103
merhaba iyi günler,bebek kıyafetlerini yıkamada ne önerirsiniz? ilk hamileliğim yardımcı olursanız sevinirim:)

Annem hacı şakirin granül deterjanını kullanmamı söyledi.Bebek mağazalrında ( e-bebek vs) deterjanlar varmış bir de.. ben saf granül sabun vs ile yıkayacağım. araştırmaktayım :)

ben bunları almayı düşündüm dün arkadaşım bunları önerdi kullanıyormuş ve çok memnun

dalin-2.webp
dalin-granul-sabun-1000-gr-toz-deterjan-z.webp

ben friendly ve unibaby aldım.ikisini de sıvı aldım.çünkü çok sıcak derecede ve uzun süreli yıkanmadığı için granül tozların iyi çözünmediğini okudum.benim tavsiyem sıvı deterjanlardan yana.ve 2 kere durulama yaptırıyorum

merhaba iyi günler,bebek kıyafetlerini yıkamada ne önerirsiniz? ilk hamileliğim yardımcı olursanız sevinirim:)

Doğumddan önce yıkadıklarımda ve yenidoğanda roxy kullandım gayet memnundum sonra daha kolay kullanımı oldupundan dalin sıvı deterjana geçtim bende gayet memnunum tavsiye ederim

Doğumddan önce yıkadıklarımda ve yenidoğanda roxy kullandım gayet memnundum sonra daha kolay kullanımı oldupundan dalin sıvı deterjana geçtim bende gayet memnunum tavsiye ederim[/Qçok teşekkür ederim roxyyi baya görüyorum onu alcam sanırım.

Doğumddan önce yıkadıklarımda ve yenidoğanda roxy kullandım gayet memnundum sonra daha kolay kullanımı oldupundan dalin sıvı deterjana geçtim bende gayet memnunum tavsiye ederim
çok teşekkür ederim roxyyi baya görüyorum onu alcam sanırım.

çok teşekkür ederim roxyyi baya görüyorum onu alcam sanırım.
Roxy kullandım bende uzun süre. Aslında hem fiyat hemde performans olarak memnun etti beni ama kısa programda yıkayınca hep 2 durulama gerekiyor. Tam durulanmıyor çünkü.

Back
X