Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doğuma az kaldı ama ben hala kıyafet alışverişine başlayamadım.Nerden başlamalı neler almalı bilmiyorum. Bu başlıkta öncelikle neler almamız gerektiğini ve nerden aldığımız paylaşalım istiyorum.
Kaliteli ürünler nerden alınır, indirim olan mağazalar hangileri?......
Doğuma az kaldı ama ben hala kıyafet alışverişine başlayamadım.Nerden başlamalı neler almalı bilmiyorum. Bu başlıkta öncelikle neler almamız gerektiğini ve nerden aldığımız paylaşalım istiyorum.
Kaliteli ürünler nerden alınır, indirim olan mağazalar hangileri?......[/QUO canım öncelikle ilk aylarda en gerekli olanlar pijama takımları ve zıbınlar... hastane çıkışını da unutmamak gerekir. bitane al bence hastane çıkısını çünkü ilk bi hafta giydiriyosun hemen küçülüyor. ben bisürü aldım hepsi duruyo dolapta.. markalarda ise mother care, chicco, kanz'ı begeniyorum ben.. indirimleri hiç bilmem ama![]()
bende internetten yaptığım alışverişleri .............. dan yaptım genelde kargo bedava olduğundan bana çok avantajlı geliyor çok şükür aldığım herşeyden çok memnun kaldım
memnun kalmazsan geri göndermede sorun yaşanmadığını bilmemde güven veriyor tavsiye ederim![]()
hangi siteden yaptıgını anlamadım karamel. harf verir misin:)