Bebek kıyafetlerinde neyi nerden almalı?

zzeytinn

Üye
Kayıtlı Üye
15 Haziran 2013
33
0
16
Doğuma az kaldı ama ben hala kıyafet alışverişine başlayamadım.Nerden başlamalı neler almalı bilmiyorum. Bu başlıkta öncelikle neler almamız gerektiğini ve nerden aldığımız paylaşalım istiyorum.
Kaliteli ürünler nerden alınır, indirim olan mağazalar hangileri?......

canım ben bebeci.com dan alıyorum hem kaliteli hemde indrime giren ürünler bir göz at istersen

bende internetten yaptığım alışverişleri .............. dan yaptım genelde kargo bedava olduğundan bana çok avantajlı geliyor çok şükür aldığım herşeyden çok memnun kaldım
memnun kalmazsan geri göndermede sorun yaşanmadığını bilmemde güven veriyor tavsiye ederim

Canım, ben normalde Eminönü'nden alışveriş yapmam. Burnu havada gibi hissedilmesin, genelde marka şeyleri tercih ederim. Ama Eminönü'nde Mısır Çarşısı'nın arkasında Havuzlu Han diye bir yer var, sadece bebek ve anne ihtiyaçlarına yönelik... Normalde mağazalarda aldığın ürünlerin aynısı, aynı etiketler üzerinde ve en az %30 indirimli... Bir girdim 4 saat çıkamadım, dünyaları aldım 400 TL verdim çıktım. Bu paranın içinde hastane çıkışı kıyafetlerini geçtim, bebek 2 yaşına gelene kadar bile kıyafetler var
kremler, temizlik ürünleri, bebek bezi vs vs aklına ne gelirse. Bi de satıcılar o kadar tecrübeli ki zannedersin 10 bebek büyütmüş abla onu alma işine yaramaz, bunu böyle kullanacaksın falan... başarılı yani.

İstanbulda değilsen, ben genelde unnado diye bir indirim sitesini takip ediyorum ve başarılı ürünler oluyor. tavsiye ederim.

Son düzenleme:

Bende eminönü havuzlu handan yapacağım alışverişimi... Arkadaşlarımın hepsi ordan almış çokta memnunlar.. Çeşit çok, fiyatlar uygun diyorlar.. Kurban bayramı tatilinde bol vaktim olacak ozaman gideceğim inşallah açık olur bayramda.. Bebek için alınacaklar listesi de forumda bir konu başlığı altında var. Ordan bakabilirsin canım.. Bebeğini sağlıkla kucağına alman dileğiyle..

cevaplarınız teşekkür ederim arkadaşlar.Havuzlu hana bi bakmalı demek ki, internet alışverişine çok sıcak bakmıyordum ama güveniir markalarda tercih edilebilir.
Mothercare de ayın 13-14-15. günleri indirimler oluyormuş, duyurulur..

bende ankarada oturuyorum koca şehirde sadece anne bebek adına buyuk bi magaza yok yada ben bilmiyorum o yuzden netten bakıyorum ama lcw den yazlık kıyafetlerini falan aldım seri sonu indirim :))

Merhaba kızlar,

Henüz havuzlu hana bende gitmedim, hastane çıkışı ve lohusa pijaması için bu hafta gidicem. Sonucu sizinle paylaşırım çünkü başka mağazalarda da fiyatlara baktım biliyorum bu sayede karşılaştırabilirim.

Ayrıca ben internette butikbebe den alışveriş yaptım 3 kez falan idil baby'nin ve aziz bebenin ürünleri bu sitede indirime giriyo geçen ayda girdiler bu ayda girdiler sanırım her ay giriyo ve kendi sitelerinden bakıp fiyatları karşılaştırınca ürünler uygun oluyo tavsiye ederim.
Bunun dışında şampuan, bebek bezi, deterjan vs. gibi ürünleri annelütfen.com internet sitesinden aldım hiç bir sıkıntı yaşamadım ilk siparişimde şimdi de 2. siparişimi verdim, sonuçta markaları belli ürünler olduğu için ürünün kötü gelme ihtimali de yok piyasadaki bazı mağazalara göre fiyatları da uygun ayrıca indirim kodları da veriyorlar.
bir de civil ve c.a. ya da bakabilirsiniz. civilden öyle günlük giyebileceği şeyleri uyguna alabilirsiniz.

Bebek alışverişi çok zevkli bişey :)) Kolay gelsin hepinize )

hangi siteden yaptıgını anlamadım karamel. harf verir misin:)

hangi siteden yaptıgını anlamadım karamel. harf verir misin:)

sana özelden yazayım sanırım yasak site adı vermek :44:
aslında bende burdan öğrendim o siteyi başkası yazmıştı ama demekki o gözden kaçmış
ben çok memnunum sende göz atarsın hafta içi yeni mağazalar açılıyor ve bazen inanılmaz güzel indirimler oluyor
bende alışkanlık oldu her sabah mutlaka bakıyorum çünkü geç kalınca indirimli ürünler hemen bitiyor

evet dün havuzlu hana gittik sonunda.gerçekten hiç bi ihtiycanı almamışsanız bile hepsini eksiksiz tamamlayıp çıkabileceğiniz bir yer.Fiyatlar piyasadaki değerlerinin çok altında olmasa bile nakit aldığınız %10 indirmli alıyorsunuz ve daha uyguna geliyor.Ama taksitli almak istiyorum derseniz çokta oraya bağlı kalmayın derim.Ama fikir edinmek ve farklı marka ve çeşitleri bir arada görmek için ideal.
Neler aldım.Funna baby marka şahane bi uyku seti.Ki bu markayı arkadaşım da tavsiye etmişti. oldukça kaliteli ama diğerlerinden çok az tuzlu. fiyatı nakit 200tl.
Yan yatış yastığı,hastane çıkış seti ve alt açma seti (pusetlerde de kullanılıyormuş aziz bebe, tavisye ederim) hepsi birlikte 320 lira civarı tuttu.
pijama ve gecelik iççinde seçenek çok fazlaydı ama yorulduğum için bakamadım.en yakın zamanda tekrar uğramayı düşünüyorum.yorumlarımı yazarım..

Bebek battaniyesi alacaklara şiddettle tavsiyemdir, Özdilekte yumuşacık polar battaniyeler var.Malum kış bebeği olacaklar sıcak tutmamız lazım.Fiyatıda gayet uygun. 30 lira.
Bir de chacra da çok güzel havlular var.ben bebeğim için bambu havlu aldım başlıklı olanlardan.
Ayrıca chacrada cibinlik demiri var çok sağlam ve güvenli 40 liraya aldık.Havuzlu handa dandik demirleri daha pahalı satıyorlardı.

Benim için yorgunluktan başka bişi değildi..Chicco ve Aziz bebe dışında marka yok,piyasa fiyatlarıyla aynı nakit alırsan %10 indirim o kadar sirkeci sokaklarında gezsem daha çok şey bulabilirdim :)

biraz geç oldu ama anca gördüm kızlar eminönünde ben nedense aradıgımı bulamıyorum herkez neler var neler diyor ama öylece boş boş dolanıp geliyorum sanırım ben asıl yerlerini bilmiyorum

kızlar artık ağırlaştığım için ve haftaiçi çalıştığım için alışverişe pek gidemiyorum, internetten aldığım markalar içinde en iyisi "ufaklık" , "crazy /for my baby" de güzel, indirime ggirdiği zaman alıyorum, özellikle ufaklık markasının bazen çok güzel indirimi oluyor, ben aldıklarımdan memnunum tavsiye ederim valla..

Ben de crazy marka tulum almistim netten sahane bisey
geldi yumusacik. Tavsiye ediyorum kesinlikle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…