bebek kıyafetlerini için deterjan

pnrcng

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2016
1.248
476
123
44
Kızlar merhaba, bebeğimin kıyafetlerini yıkamaya başlayacağım artık doğum çantası için falan. Hangi deterjanı almalıyım önerisi, bilgisi olan var mı? Birde tüm kıyafetlerini yıkamalı mıyım şimdiden yoksa sadece doğum çantasına koyacaklarımımı yıkamalıyım?

Fosfat icermeyen Etimatik var yerli uretim. Benim bebegim yok ama kendimiz icinde onu kullaniyorum sürekli. Eskisehir seyitgazi bor üretim yerlerinden cikartilip üretiliyor.

Fosfat icermeyen Etimatik var yerli uretim. Benim bebegim yok ama kendimiz icinde onu kullaniyorum sürekli. Eskisehir seyitgazi bor üretim yerlerinden cikartilip üretiliyor.
heryerde ya da herşehir de bulabilir miyim acaba bilginiz var mı? Duymuştum bunu

ayy ben onu duydum ama edirnede bulamadım mesala keşke internet satışı falan olsa

Ben eskisehirden alıyorum ailemin yanina gittikce ama baska sehirlerde de görmüştüm birkac markette. Hatta carrefourlarda da vardi enson. Hic bulamazsaniz n11 hepsiburada gibi sitelerde de satiliyor oralardan alabilirsiniz. Leke cikarma konusunda cok cok basarili oldgunu soyleyemem ama leke oldugunda leke cikariciyla sadece o kisma sürüp lekeyi cikariyorum sonra etimatikle normal yikiyorum sorun olmuyor. Cildim hassas deterjanlara karsi biraz. O yuzden tercih ediyorum.

carrefour'a bakmak lazım o zaman. Çok teşekkürler :) Benim sıkıntım yok deterjanlara karşı ama bebeğim öyle olmayabilir

carrefour'a bakmak lazım o zaman. Çok teşekkürler :) Benim sıkıntım yok deterjanlara karşı ama bebeğim öyle olmayabilir
Rica ederim. Hicbir sıkıntı olmasa da fosfat içermediği için herkesin kullanmasi daha sağlıklı diye düşünüyorum:) dogal seylere takıntılı biri olarak almışken ailecek kullanin sana geçen bebeğine de birsekilde geçiyor neticede. Sağlıkla kucaginiza almaniz dilegiyle..

çok teşekkür ederim tavsiyenize uyacağım

o zaman daha detaylı bi arayışa gireyim çok sağolun :)

Ben kızımın çamaşırlarını doğduğu günden beri dalin sıvı deterjanla yıkıyorum ,güçlü pozitif alerjik kızım ve tenine hiç zarar vermeyen mükemmel bir deterjan ikincisindede vazgeçilmezim dalindir tabikide tavsiye ederim

Tabiki herşeyini yıka ütüle kaldır yıkanmamış ütülenmemiş hiçbişeyin kalmasın

Ben dalinin sabun tozunu kullanıyorum yumuşatıcı olarak da en iyisi beyaz sirke ya da elma sirkesi. Miniğime aldığımız her şeyi yıkadık ütüledik yerleştirdik annemle. Bir şeyler aldıkça da hemen yıkayıp ütülüyoruz yine.

ben yumuşatıcı kullanmayı düşünmüyorum. Bugün hepsini halledeceğim inşallah bende

Hacı şakir' in rendelenmiş sabun şeklinde deterjanini kullandim kızım da.Dalin de yeni bir deterjan cikardi diye biliyorum

Dalin sıvı kullanıyorum.
Bebeğiniz doğmadan önce tüm kıyafetlerini yıkar, hazırlarsanız oldukça rahat edersiniz.
Bazen kıyafetleri çok kirli ya da dışkılı olduğunda normal bizlerin deterjanıyla yıkayıp, 1 gün bekletip ardından yine dalinle yıkıyorum.

Kaç yaşına kadar kıllanmalıyız acaba.? Kızım 18.5 aylık hala ayrı yıkıyorum lekelerini amway leke çıkarıcıyla çıkarıyorum büyüyünce yemek lekesi sinir bozuyor Bebek deterjanları çıkarmıyor malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…