bebek kıyafetlerini için deterjan

Kızlar merhaba, bebeğimin kıyafetlerini yıkamaya başlayacağım artık doğum çantası için falan. Hangi deterjanı almalıyım önerisi, bilgisi olan var mı? Birde tüm kıyafetlerini yıkamalı mıyım şimdiden yoksa sadece doğum çantasına koyacaklarımımı yıkamalıyım?
valla canm ben çok anlamam benimde ilk bebeğim ama ablamlar sabun tozu kullanıyorlardı bebek kıyafetleri için yumuşacık oluyordu :)

valla canm ben çok anlamam benimde ilk bebeğim ama ablamlar sabun tozu kullanıyorlardı bebek kıyafetleri için yumuşacık oluyordu :)
Ben de dalinin sabun tozunu kullanıcam yeterli diye düşünüyorum..Yumuşatıcı zaten düşünmüyorum kanserojen olduğunu söylüyorlar.

Ben de dalinin sabun tozunu kullanıcam yeterli diye düşünüyorum..Yumuşatıcı zaten düşünmüyorum kanserojen olduğunu söylüyorlar.
aynen canım sabun tozu çok güzel yapıyor zatn bi de ütüleyip koydunmu mükemmel bence :)

aynen canım sabun tozu çok güzel yapıyor zatn bi de ütüleyip koydunmu mükemmel bence :)
Ben de biraz biriksin yıkayım diyorum :) bir arkadaşım kendi kıyafetleriyle birlikte yıkamıştı bebeğinin kıyafetlerini bebeğin vücudunda alerji oluştu 1 ayda anca düzeldi..
Battaniyeleri de 30°de mi yıkasam kararsız kaldım :))

Ben de biraz biriksin yıkayım diyorum :) bir arkadaşım kendi kıyafetleriyle birlikte yıkamıştı bebeğinin kıyafetlerini bebeğin vücudunda alerji oluştu 1 ayda anca düzeldi..
Battaniyeleri de 30°de mi yıkasam kararsız kaldım :))
valla cnaım çocuğun kıyafetleri her zmn ayrı yıkanmalı bence çünkü çok hassaslar düşük derece de yıkama bence yüksek derece de yıka ki bakteriler ölsün ;)

valla cnaım çocuğun kıyafetleri her zmn ayrı yıkanmalı bence çünkü çok hassaslar düşük derece de yıkama bence yüksek derece de yıka ki bakteriler ölsün :KK66:
Evet canim doğru söylüyorsun mantıklı 40° daha iyi olur o zaman :)

yani ben ablmaın beyazları 90 renklilerini 60 da yıkadğını bilyrm
Bayağı yüksekmiş çeker ama kıyafetler:)) ben normalde kendi çamaşırlarımızı renklileri 30-40 beyazları da duruma göre 40-60 da yikiyorum :)

Bayağı yüksekmiş çeker ama kıyafetler:)) ben normalde kendi çamaşırlarımızı renklileri 30-40 beyazları da duruma göre 40-60 da yikiyorum :)
valal cnm bende beyazları 90 da yıkıyorum daha güzel oluyor alışkanlık işte :)

Back
X