Doğuma Hazırlık Bebek kıyafetlerini yıkamak için hangi ürünü kullandınız?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

reise_1601

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2014
219
163
103
Ankara
Merhaba bayanlar, doğuma daha 2 ay var ama ben önceden alışveriş yapmak adına sormak istedim. Bebisimin kıyafetlerini birkaç hafta sonra yıkayıp hazırlamak istiyorum. Sizler deterjan olarak hangi ürünü kullandınız ve memnun kaldınız? Genelde ya Dalan Roxy Matik, Dalin Granül Sabun veya Hacı Sakirin Sabununu duyuyorum. Her bebeğin cildi farklıdır ama hem tahriş etmesin, hem yumusatici kullanmaya gerek kalmasın, hem güzel koksun, hem üzerinde kalıntı kalmasın istiyorum. Sizler hangisini önerirsiniz?

meraba bende baby me almayı düşünüyorum ama neden 4 durulama yaptınız onu merak ettim ayrıca kaç derecede yıkadınız acaba
Kalinti kalmasindan tedirgin oldum:) ilk yikama icin 40 dereceyi kullandim, ama ben zaten kurutma yapiyorum kurutmada yeteri kadar isi aliyor giysiler o yuzden cok sicak yikamadim

Ben de baby&me deterjanla yıkayacağım, henüz başlamadım :) ancak deterjanın iyi olduğundan oldukça eminim, daha önce yeğenim için de kullanmıştık.

Dalan roxy matik de iyidir, arada beyazlarım için kullanıyorum kalıntı bırakmıyor.

Bu arada baby&me ‘nin bütün ürünlerini tavsiye edebilirim. Yumuşatıcı, leke çıkarıcı, yüzey temizleyici... hepsi oldukça kaliteli

İyi günler ben dalan roxy kullandim ogluma şimdi de hamileyim ona da dalan roxy aldim yikadim 40 derecede ek durulam yaptim bi de ayriyetten sadece durulama yaptim bi de mutlaka etiketlerini kesin kiyafetlerin

çok teşekkür ederim illa ki bi ek durulama yapmam gerektiğini anladım buna dikkat edeceğim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…