Bebek konusu

Dilaraunl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2015
315
61
48
31
Merhaba kizlar. Kuzenim aradi simdi beni dertli baya onunla ilgili fikir almak istiyorum sizden burda tecrubeliler coktur. Oncelikle erken evlendiler kendisi 21 yasinda eside 22 henuz ikiside okuyo cocugun durumu iyi hem calisiyo hemde okuyo maddi olarak cok skntilar yok ama sorun suki esi surekli cocuk istedigini soyluyo kuzenimse henuz yasi genc diye bi iki sene daha gecsin diye konusmus duzgunce kendimi hazir hissetmeliyim lutfen benide anla demis ama esi hayatimi sana gore yasayamam ben aile kurmak istiyorum sen engelliyosun hic istedigim gibi biri cikmadin gibi laflar edip aglatmis onu oda odama cekildim ben dedi konu daha fazla uzamasin diye bu gibi durumlarda ese nasil davranilir?

Merhaba kizlar. Kuzenim aradi simdi beni dertli baya onunla ilgili fikir almak istiyorum sizden burda tecrubeliler coktur. Oncelikle erken evlendiler kendisi 21 yasinda eside 22 henuz ikiside okuyo cocugun durumu iyi hem calisiyo hemde okuyo maddi olarak cok skntilar yok ama sorun suki esi surekli cocuk istedigini soyluyo kuzenimse henuz yasi genc diye bi iki sene daha gecsin diye konusmus duzgunce kendimi hazir hissetmeliyim lutfen benide anla demis ama esi hayatimi sana gore yasayamam ben aile kurmak istiyorum sen engelliyosun hic istedigim gibi biri cikmadin gibi laflar edip aglatmis onu oda odama cekildim ben dedi konu daha fazla uzamasin diye bu gibi durumlarda ese nasil davranilir?
Ben ona eş demem.

Bir eş hayatımı sana göre yaşayamam diyorsa ben ona eş demem.Evlilik iki kişinin hayatını birlestirmesi ve önemli kararları birlikte alması demektir.
22 yaşındaymış daha bebek kaçmaz biryere merak etmesin.

marketten ambalajlı mal mı almış da içi istediği gibi çıkmamış? Dediği lafa bak densizin. 21 yaşında okurken ne acelesi vardı arkadaşının acaba?

Boşasın bu çocuğu. Yazık etmesin kendisine. Çocuk aklınca istiyor ki bebek olsun kız okula devam edemesin evde oturup çocuk baksın. Çalışmasın bana muhtaç olsun sözümden çıkamasın. Genel senaryo hep bu.

evlenmeden önce konusmamislar mi bunlari? bunlar önemli seyler.istiyor diyede suclayamayiz bir insani istemiyor diyede.beklentiler farkliysa önceden konusulmus bir ortak karar verilmis olmaliydi bana göre.nisanliyken bu tür konularin asilmasi taraftaritim.yoksa sonuc bu..

Okul ve bebek beraber yürütmek zor.önce okullarını bitirsinler.evlilikleri de tam oturmuş değil,zaman vermek lazım.hem birbirlerini tanımış ve birbirlerine ne derece uyumlu olduklarını görürler

22 yasinda evlenirse bir erkek ergen kaprislerini ceker hem daha okuyo cocuk yapacak evcilik saniyor heralde

Birbirlerini tam tanımadan evlenmişler sanırım, evlenmeden önce bu önemli konular hiç konuşulmuyor mu, hep aşk meşk mi? Adam hem evlenmiş hem hayatımı sana göre yaşayamam demiş, bu kadar da insan yerine koymamazlık olmaz. Kuluçka makinesiyle evlendim sanıyor heralde, fişini atmadıysa geri götürsün bari, istediğim gibi çıkmadın ne demek?
Erkekler çocuk isteme konusunda daha cüretkar olurlar , çünkü hayatları kariyerleri pek etkilenmez. Hayatı 180 derece değişecek olan kadın, bebeğin bakımı kadında, okulunu işini bırakmak, geriye atmak zorunda olan , bu yüzden geliri elinden alınan , çocuk bakacak diye evde yalnızlığa mahkum olan hep kadın. Acaba bunları yaşayacak olsa bu kadar kolay bu yaşta çocuk ister miydi?
Gençler okuyun, okul bitsin, azıcık gezin,kendi paranızı kazanıp harcayın, hayattan siz ne istiyosunuz o bir belirginleşsin, evlilik ve çocuk bir yere kaçmıyor ya... Üzülüyorum ben 21 yaşında genç bir kızın en güzel yıllarını böyle dertlerle tartışmalarla geçirmesine.
Kuzenin hayattan ve eşinden ne istediğini iyice düşünsün, daha çok genç, , olmayacaksa boşansın, önünde upuzun bir ömür var, değmez yani.

Coluk cocuk evliligi bu kadar oluyor iste, malesef. Daha olgunlasmamis, okulunu bile bitirmemis iki ogrenciyi kim evlendirdiyse ona da selam olsun. 22 yasinda bir erkek, ki bunlar zaten gec olgunlasiyorlar, sanki kaciyormus gibi cocuk diye tutturmus. Ugras dur. Birbirlerini tanimamislar, hayatta ne istediklerini, birbirlerinden ne beklediklerini bilmeden evlenmisler. Yazik olmus. Ben olsam boyle bir adamla evli kalmazdim, laflara bak.

Back
X