Bebek konusu

Dilaraunl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2015
315
61
48
31
merhaba hanimlar sizden bi konuda destek istiyorum konu ben degilim henuz 21 yasina yeni girmis evli olan kuzenim eside ondan 1-2 yas buyuk erkek tarafi cok israrci olunca kuzenimde seviyorum diyerek erkenden evlendi uni 3. Sinifa gecti bu sene ailesine soz vererek evlendiler okumak sartiyla simdi sorun su ki kayinvalide kizin okumasini istemiyo ve bunun icin cocuk yaptirtmaya calisiyo oglunu kiskirtiyo surekli torunum olsa keske vesaire sozleriyle damadimizda zaten fazla anneci bi insan yasi itibariylede olgun degil calisiyo isi var ama henuz yeterli degil bebek icin kuzenimde cocuk istemiyo henuz bakamam diyo okulu birakmakta istemiyo bu durumda esinden habersiz korunsa en azindan okulu bitene kadar sizce sıkıntı olurmu yada baska nasil bi cozum bulabiliriz esi tutturmus cocuk diye konusmak ise yaramiyo

zamanında bu durumu konuşmamışlar mı eşler aralarında. kv niye araya girmiş ki..
ve korunma mevzusuna gelirsek, eşinden gizli korunabilir. ablam da ilk evlendiğinde baya bir süre gizli bir şekilde korunmuş eşinden. hatta bir zaman sonra eniştem doktora gitmeye kalkmış, çocuk olmuyor diye.
şimdi 3. çocuğunu doğurdu bugün.
hayırlısı.

merhaba hanimlar sizden bi konuda destek istiyorum konu ben degilim henuz 21 yasina yeni girmis evli olan kuzenim eside ondan 1-2 yas buyuk erkek tarafi cok israrci olunca kuzenimde seviyorum diyerek erkenden evlendi uni 3. Sinifa gecti bu sene ailesine soz vererek evlendiler okumak sartiyla simdi sorun su ki kayinvalide kizin okumasini istemiyo ve bunun icin cocuk yaptirtmaya calisiyo oglunu kiskirtiyo surekli torunum olsa keske vesaire sozleriyle damadimizda zaten fazla anneci bi insan yasi itibariylede olgun degil calisiyo isi var ama henuz yeterli degil bebek icin kuzenimde cocuk istemiyo henuz bakamam diyo okulu birakmakta istemiyo bu durumda esinden habersiz korunsa en azindan okulu bitene kadar sizce sıkıntı olurmu yada baska nasil bi cozum bulabiliriz esi tutturmus cocuk diye konusmak ise yaramiyo
Keşke karşısında onu anlayabilecek bir eşi olsaydı ama ne yazık!bence aylık iğne vurdurabilir,jinekologtan net öğrensin!

Kesinlikle korunsun annesi istiyor diye eşinin ne istediğini önemsemeden çocuk yapmaya kalkan adamdan sakın olaki hamile kalmasın. Ayrıca kv kim oluyo da okumasını istemiyo ya. Ailesi o şartla evlenmesine izin vermiş zaten. Taviz vermesin kesinlikle başından bi kere taviz verince devamı gelir hemen

Baştan verilmiş bir söz var mı var kızın eğitiminin selameti açısından eğer ailesi de arkasındaysa verilen bu sözün üzerine gitsin ve evet korunmalı istemiyorsa şayet en sağlamı aylık ya da üç aylık iğne hap kullanırsa bulunabilme ihtimali var çünkü

Esinden habersiz korunmasi bebegin olmasini engeller ama bu sekilde evlilik olmaz bir sorun varsa konusarak cozmeyi ogrenmeleri gerek kucuk oyunlar evliliklerinide zora sokar

Verilen tavizlerin sonu gelmez.
Eşinden habersiz koruna bilir tabii ki, vücut onun annelik tercihi onun.
Yaşı da genç, herhangi bir acele edecek durum yok.
Zaten daha evliliklerinin çok başında ve çocuk denecek yaştalar.

Korunma yöntemi olarakta iğne en eşe hissettirmeden olacak yöntem olur.

Kuzeninize gelince, aklını başına toplasın ve taviz vermesin artık.
ama zaten olan olmuş, bence bu kadar erken evlenmesi bile büyük hata.
Hakkında hayırlısı olsun ne diyelim...

hah işe bu konuya yazmalı insanlar sonucuna katlanamayacağınız şeyler yapmayın diye.

korunsa demişsiniz zaten korunmuyor mu? bi hata etmiş belli ki başka bi hata etmeden korunmaya başlasın.

Back
X