• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek konusunda ikilem yaşıyorum

88kelebek88

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2011
1.286
11
66
Yalova
2 aydır bebek istiyoduk bi kaç gün önce bebek fikrinden vazgeçtik daha erken olduğuna karar verdik çünkü daha 5 aylık evliyiz ama bana bu aralar ne oldu bilmiyorum ama bazen böyle kendimi hamile gibi hissediyorum mutlu oluyorum sonra birden moralim bozuluyo yok diyorum bebek olmasın neden böyle bi anda ikilemde kalıyorum acaba bu benim canımı çok sıkıyo ne yapıcam bilmiyorum :(

A aa ben az önce senin başka bir konundaydım canım,gelinlik ayakkabısı hangisi daha güzel diyodun..Burda da evliyim diyosun..

Anlamadım bişey,o konuyu başka biri için mi açtın yada gelinlik giyemedin de şimdi mi giyeceksin?:44:

A aa ben az önce senin başka bir konundaydım canım,gelinlik ayakkabısı hangisi daha güzel diyodun..Burda da evliyim diyosun..

Anlamadım bişey,o konuyu başka biri için mi açtın yada gelinlik giyemedin de şimdi mi giyeceksin?:44:

evet canım ya ben kaçarak evlendim gelinlik giyemedim hem eşimin hemde benim içimizde kaldı eşim beni gelinlikle görmek istiyomuş onun için ya yemekli bi davet düşünüyoruz ya da güzel bi düğün :)

satım geçen ay 15 ydi nette yaptığım hesaplamalara göre bat ım 18 aralığı gösteriyo acaba çarşamba günü evde gebelik testi yapsam sonucu net alabilir miyim acaba ya da yarın alsam akşam yapsam testi

Sen çalışıyomusun bilmiyorum ama çalışmıyorsan o yüzdendir bu hislerin çünkü bende 6 aylık evliyim bende kaçarak evlendm konulardan gördüysen :) İlk aylarda bizde korunmadık olursa olsun dedik kendimi hamile hissediyordum mutlu oluyordum felan sonra ayy inşallah olmaz diyordum ikilemdeydim. Şimdi çalışıyorum çocuk düşüncem yok. Evde sıkıldğım için istiyordum sanırım şimdi gayet mutluyum çocuk işini epey erteledik :)

Sen çalışıyomusun bilmiyorum ama çalışmıyorsan o yüzdendir bu hislerin çünkü bende 6 aylık evliyim bende kaçarak evlendm konulardan gördüysen :) İlk aylarda bizde korunmadık olursa olsun dedik kendimi hamile hissediyordum mutlu oluyordum felan sonra ayy inşallah olmaz diyordum ikilemdeydim. Şimdi çalışıyorum çocuk düşüncem yok. Evde sıkıldğım için istiyordum sanırım şimdi gayet mutluyum çocuk işini epey erteledik :)

evet çalışmıyorum ve evde bütün gün yalnızım bende o zaman eşime söyliyim ara sıra iş yerinde yardıma gidiyim benimde kafam dağılsın ya da oralarda gezinirim

Evet iyi olur yada sende çalış ozaman çocuk felan düşünmüyorsn zaten. Gerçi hayırlısı neyse o olur zaten. Hem biraz erken değilmi çocuk için. Bide kaçmışsın yani iyi tanıyomusunuz birbirinizi?

Evet iyi olur yada sende çalış ozaman çocuk felan düşünmüyorsn zaten. Gerçi hayırlısı neyse o olur zaten. Hem biraz erken değilmi çocuk için. Bide kaçmışsın yani iyi tanıyomusunuz birbirinizi?

eşim başka bi yerde çalışmama izin vermez evet daha erken daha 5 aylık evliyiz ama benim ona güvenim sonsuz Allaha şükür güvenimi boşa çıkarmadı şimdiye kadar hiç kimse onunla ilgili kötü bişey söylemedi kötü bi yönüde yok işten eve evden işe bi yere gitmez içersek arasıra beraber içeriz kumarı filanda yok hatta annem dün bizdeydi 1 akşam bizde kaldı bide benim çok şaşırtıcı annem çok şaşırıyo ne cesaret diye ne zaman tanıştınızda ne zaman karar verdiniz diyo biz daha tanışalı 1.5 ay olmuş biz kaçmaya karar verdik 5aylıkta evliyiz şimdi

İyi cesaret etmişsin :) İnşallah hep böyle olurda yüzünü kara çıkarmaz :)

anne ve baba olmanın bir insan yetiştirmek demek olduğuna kendinizi hazır hissettiğinizde çalışmalara başlayın :) yoksa sakın vakit geçsin diye bebek düşünme hele de yaşın küçükse.

anne ve baba olmanın bir insan yetiştirmek demek olduğuna kendinizi hazır hissettiğinizde çalışmalara başlayın :) yoksa sakın vakit geçsin diye bebek düşünme hele de yaşın küçükse.

yok zaten vakit geçsin diye istememiştim sevdiğim insandan çocuğum olsun istemiştim ama daha sonra erken olduğunu farkettik

Back
X