• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek konusunda kararsızım!....

karamel24

Üye
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2012
19
0
16
İstanbul
3.5 yıllık evliyim. İlk yıllarımızda yeniyiz herşey otursun diyorduk, sonra maddi sorunlar vardı bebek istemiyorduk. Fakat zaman zaman anne olmak istiyorum maddi olarak çok hazır değiliz ama bu aralar o kadar çok düşünüyorum ki artık anne olmalıyım diye. Ama bir istiyorum bir istemiyorum kararsızım ne yapsam bilmiyorum....
:( :( :( Bana yardım edin!!!!....

Bende inanki cok korkuyordum suan 3,5 aylık hamileyim cok güzel bir duydu egerki bebeğin yiyecek icecek suyu varsa Allah İnan yardım eder :) korkularını yen

sen çalışmalara bi başla canım bak ilk ay olmayınca nasıl deli gibi istemeye başlıyorsun.ah ah ben de boyleyım 4 yıl erteldık hep ama 2 yıldır bebegımızı beklıyoruz.hayırlısı herşeyden önce .ama ilk ay allahım ya tutarsa nasıl bakarım nasıl ederım derdım.testı bı yaptım negatıf çıldırdım 2 ay 3 ay 4 ay derken yok yok artık anne olmaya hazırdım ben:9::9:
sonra bı baktım doktorun kapısında almısım solugu:9::9:
oyuzden erteleme o gelene kadar sen zaten hazır oluyosun rabbım benım gıbı cok bekletmeden melegını yollasın sana inşallah:16:

Herkese yorumlar için teşekkür ederim.
Bu konuyu açtıktan sonra farklı düşünceleri gördüm ve herkes benim gibiymiş meğerse etrafımda da çok örnek varmış. Sanırım zamanı geldi ve ben dediğiniz gibi heyecanlanmaya başladım bile bu ayın sonunu bekliyorum kıpır kıpırım :))) Korkular içinde 10-20 yıl daha bekleyemeyeceğim. Haydi kolları sıvadık heyecanla bekliyoruz bebişimizi.... :))) Haberi alır almaz yazıcam size....

Back
X