bebek konusunda kararsızlaarrr.....

esmer226

Berika'M hoşgeldin..
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2010
3.766
1.733
373
bir yandan bebeği olmasını çooook isteyen ama hazır olmadıgını düşünüpte yok ben bakamam die korkup olmasından vazgeçen:26: var mıı yoksa bu konuda yalnızmıyım ben...??

Benim bir kızım var canım ve ikinci konusunda hep kararsızdım ve bekledim. Şimdi ise ikinciyi istiyorum ama hormon sorunlarım var ve doktor doktor geziyorum. Bence istiyorsan bir an önce yap, sonra ne olacağı belli olmaz. Bu forumda yıllarca korunan sonra da tüp bebek yaptırmak zorunda kalan insanlar var. Şimdiki aklım olsa hiç beklemez hemen yapardım. Doğunca annelik içgüdüsü devreye giriyor ve herşeyin altından kalkıyorsun merak etme.

allahtan nişanlıyım daha:)ya bende bu kararsızlık kendimi bildim bileli var..bebek çok severimm ama endi bebeğime bakmaya korkarım 24 saat senle sana muhtaç sen vermezsen aç sen giydirmezsen çıplak..ne biliyim çook büyük sorumluluk sanki
etrafımdaki bebekleri sadece sevmek için alırım ben aglayınca hemmen annesine nasıl bir çelişki buuuu
benm gibi hissedenler varmıdır acaba..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…