Hanimlar hepinize merhaba brnim cok muzdarip ve kendimi cok yetersiz hissettigim bir konu var bebegim bir yas demek uzere fakat ben cocuguma nasil davranacagimi hic kestiremiyorum ne yapmayaliyim bilmiyorum bunun uzerine kitapmi okumaliyim varsa bildiginiz kitap onerilerinize acigim ornegin yapmamasi gerekeni nasil soylemeliyim kizar gibi yapinca hemen elleriyle kendisine vuruyo yuzune bazi seyleri nasil anlatmaliyim erken bile olsa ogrenmek daha sonra uygulamak istiyorum beni biraz bilgilendirirmisin cocuk psikolojisi egitimi hakkinda cok cok sevinirim simdiden cok tesekkur ederim okuyup yazan butun arkadaslara
Bir de çok bilmiş üyeler var konuya yorum yapmak yerine diğer üyeler hakkında atıp tutanEğer yaşınız 25 altiysa bazı çok bilen üyeler tarafından topa tutulabilirsiniz.
'Çocuğun çocuğu olursa böyle olur'
'Madem bilmiyorsun neden çocuk yaptın' tarzı şeyler...
Bizim kk uyleri cok bilmistir bilmiyormuydunBir de çok bilmiş üyeler var konuya yorum yapmak yerine diğer üyeler hakkında atıp tutan
Bende okusam onu nerde bulabilirim kiHarvey Karp-mahallenin en mutlu yumurcagi
Simdiye kadar okudugum en ise yarar cocuk gelisim kitabiydi, bakis acimi degistirdi siddetle tavsiye ediyorum.
Bende okusam onu nerde bulabilirim ki
Biraz sacma olmus sorum demiButun kitapcilarda hatta real migros kipa gibi buyuk marketlerin kitap reyonlarinda bile var. Internetten de alabilirsiniz
Biraz sacma olmus sorum demi
Bakacam mutlaka bende boyle birsey istiyordum tesekkurlerhayır olur mu, bazı kitaplar cidden zor bulunuyor, ama bu epey popüler ve uygun fiyatlı bişey, pazar tezgahında bile denk gelmiştim :) ben de hamileyken realden almıştım yanlış hatırlamıyorsam.
Hanimlar hepinize merhaba brnim cok muzdarip ve kendimi cok yetersiz hissettigim bir konu var bebegim bir yas demek uzere fakat ben cocuguma nasil davranacagimi hic kestiremiyorum ne yapmayaliyim bilmiyorum bunun uzerine kitapmi okumaliyim varsa bildiginiz kitap onerilerinize acigim ornegin yapmamasi gerekeni nasil soylemeliyim kizar gibi yapinca hemen elleriyle kendisine vuruyo yuzune bazi seyleri nasil anlatmaliyim erken bile olsa ogrenmek daha sonra uygulamak istiyorum beni biraz bilgilendirirmisin cocuk psikolojisi egitimi hakkinda cok cok sevinirim simdiden cok tesekkur ederim okuyup yazan butun arkadaslara
Etki tepki canım benimBir de çok bilmiş üyeler var konuya yorum yapmak yerine diğer üyeler hakkında atıp tutan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?