Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyalarıbebek küveti model ve markasıi önerir misiniz_?
ok bebek küveti diye bir marka var.aratırsanız görebilirsiniz.bebeği direk içine oturtabiliyosunuz.diğerleri normal içi boş küvet,klasik yani...içine file konuluyor.sizin önereceğiniz bir marka var mı acaba? hangisini alayım
Bizimkisi klasik olandan.İlk aylarda filede yikadim oturmaya başlayınca da,kuvetle beraber verilen süngeri küvete koyup onun üzerine oturtup yıkadım uzun süre.
File çok işime yaradı 1 aylıktan sonra hep tek basıma yıkadım, file sayesinde hiç zorlanmadım.
Oturma aparatı küvete yapışıksa ilk 6 ay falan kullanamazsınız.Oturmaya başladıktan sonra o modeller işinizi görebilir.
çok güzelmiş güle güle kullan.ama benim o kadar büyük yerim yok evde. ayrıca birazda pahalı geldi...ben klasik bir küvet almaya karar verdim.teşekkürler