Bebek makat geliş

Nikimibulamadim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2016
268
43
98
Arkadaslar 29+3 hamileyim bugun kontrole gittigimde doktor maat gelis duruyor dedi bende sorunmu bu dedim hayir hic bir sorun yok dedi ama ben cok aciklayici bi cvp alamadi internetten okuduklarim kafami kurcaladi.bebek bu sekilde olsa nolur yada basi donermi asagi donmesi icin zamanmi gerekli

cnm bana da ayni sekilde doktorum en basindan beri makat gelis diyor ilk gebeligim bide bu ilk gebelik oldugu icin 34 haftaya kadar bebegin basi asagiya donmesi lazim dedi 34 haftaya kadar donmezse daha donmez diyor eger bas asagi donmeyip makat gelis durursa sezeryan olunuyor cnm ama bazi gebelikler 34 haftadan snrada cocugun basi asagi donebiliyor hatta son anda o sanciyle bile bas asagi donen bebekler varmis eger senin bebeginde bas asagi donerse baska skntida yoksa normal dogum olur ama bekleyipde bas asagi donemzse sezeryan yapiliyor cnm

Canim benim zaten sezaryan olacak demek doktor bu yuzden sknti yok dedi zaten sezaryan olacagim icin galiba ama domse dahami iyi olur sezaryan olsada seninkide normal istiorsan insallah doner

Canim benim zaten sezaryan olacak demek doktor bu yuzden sknti yok dedi zaten sezaryan olacagim icin galiba ama domse dahami iyi olur sezaryan olsada seninkide normal istiorsan insallah doner

sezeryan olacaksan donmesi biseyd egstrmiyor cnm donsede donmesede farketmiyo senin icin hayirlisiyla kucagna alirsin ins bende nirmalden korkuyorum aslnda dusunmuyorum bas asagida donsun istemiyorum aslnda ama bakalim hayirlisi artik belki son anda fikrim degisir cocukda belki doner normal ederim hic bilemiyorum cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…