- 14 Ocak 2014
- 378
- 666
- 34
Merhabalar nerden baslasam bilemiyorum,esimle nerdeyse 2 senedir evliyiz..maddi proplemler var en basindan beri ailesi hicbirseye yardim etmedi dugun zamani ve bircok seyi kendimiz hallettik uzun zamandit is bakiyorum bende destek olmak icin ama malesef yok bulmadim hala,borclar ayni hatta dahada kabarik duruyor ve ben kendimden bircok seyden fedakarlik yapiyorum varlikli bir aileden geliyorum ve sirf seviyorum diye herkes sustu evliligimde cunku esimi seviyorum diye evimiz kira arabamiz yok ve bunlarin hicbiride olamayacak gibi inancim.kalmadi cunku ilk evlendigimde saskinliklar icersinde naptim ben diye soklar yasadim kendimce ust uste yine kendimce kimseye anlatmadan atlatmaya calistim ama dedigim.gibi esimi seviyorum sadece maddi zorluklara alismak zor oldu ve simdi baslikta anlisilcagi gibi bir bebek istiyorum hemde cok istiyorum oyle boyle degil iliklerime kadar istiyorum hemde bana soyledigi sey maddi proplemler ve benim baski yaptikca sogudugunu belirtiyor uyuuamiyorum yemek yiyemiyorum hep aklimda bi cumleleri cunku cok istiyorum...ve bu isteksizik iliskimii zedeleyecek biliyorum kendimi cok iyi taniyorum..Ailesi hicbir yardim etmedigi icin suan bu haldeyiz herseyi kendimiz halletmeye calistigi icin benim ailem cok fazla destek oldular bu arda özellikle annem herseyimi karsiladi diyebilirim...,simdi yine ben b para muhabbetleri yuzunden bebek sahibi olamiycam ne zaman olucagimda belki degil hemende olmuyorki bi isler borclari kapatmayi beklersek 2 belkide 3 sene surecek ve bu durumdan sıkildim ev istedim olmadi kirada cocuk yapmayi bile kabullendim sinirlarini zormadim reesmen ama yine yok yine yok..en son dun konustuk ve aglayarak ciktim odadan hicbirsey soylemedi nolcak bilmiyorum...birkacgun sessiz donuk kalmayi dusunuyorum cunku cok kirginim bi maddi proplermler beni cok gerdi herseyin bir oluru bulunur diye dusunuyorum ama esim anlamiyor..yani özetle fikirlerinize ihtiyacim var