bebek mevzusu :(

Merhaba hanımlar benim bir sorum olacaktı.28 yaşında 1.5 yıllık evliyim.Çocuğum yok ve çocuk için kendimi hazır hissetmiyorum ve en az kendimi hazır hissedene kadar düşünmüyorum.Ancak kayınvalidemler bebek istiyor ancak eşim sen ne zaman hazır hissedersen o zaman yaparız diyor. mevzu şu kayınvalidem böyle ertelersem çocuğumun olamayabilceğini söylüyor.Rahim çocuk tutmaz flan diyor.Bu arada eski usul korunuyoruz doğum kontrol hapı kullanmıoyrum o konuda da gözümü korkuttular. böyle bişey olabilirmi ???

O kadar çocuk istiyorsa kendisi yapsın kayınvaliden, senin yerinde olsam doktora gider muayene olur, doktorun tavsiyesini dikkate alırdım. Ne güzel eşin de senin düşüncelerine saygı duyan biriymiş. Bu yönde şanslısın.

Merhaba hanımlar benim bir sorum olacaktı.28 yaşında 1.5 yıllık evliyim.Çocuğum yok ve çocuk için kendimi hazır hissetmiyorum ve en az kendimi hazır hissedene kadar düşünmüyorum.Ancak kayınvalidemler bebek istiyor ancak eşim sen ne zaman hazır hissedersen o zaman yaparız diyor. mevzu şu kayınvalidem böyle ertelersem çocuğumun olamayabilceğini söylüyor.Rahim çocuk tutmaz flan diyor.Bu arada eski usul korunuyoruz doğum kontrol hapı kullanmıoyrum o konuda da gözümü korkuttular. böyle bişey olabilirmi ???

Canim kaynanana benden selamlar :p bu nasil bir mantik anlamadim :KK24: bende 2 senelik evliyim ve bebis yok esimle ne zaman olsun diyede ozel dusunmedik canimiz ne zaman isterse ne zaman uygun gorursek yapariz:KK74: kaynanam istiyo diye cocuk yapcamm yok daha neler oyle birsey yokkk:confused::rolleyes: boswersene hayatin tadini cikar keyfine bakk :KK6: Allahin izniyle onunda vakti saati gelir anlamazsin bile bosver canim hic kafana takmana bile degmez sallaaa gitsinnn kim ne derse desin suan dusunmuoz de geccc :KK39:

Sevgilerle :KK5:

ablam 32 yaşında anne oldu. ama hemen evlenir evlenmez hamile kalmıştı..ne bilim örnek flan da gösteriyo bak şunun gelini sınav flan dedi erteledi sonra tedaviyle gebe kaldı flan diyor.kafamı karıştırdı.eski usul yani geri çekilmeyle korunuyoruz.

Geri cekilmek korunma yöntemi hic bir zaman olmadi, ve olmayacak. Sonucta zevk suyundanda hamile kalabilirsin ve her dafasinda geri cekilmeyebilir.

Üstelik böyle cinsel hayat olmaz, uzun vadede hem seni, hem esini psikolojik etkiler. Cinsellik dedigin sey, rahat rahat yasanmali.

Hap kullanman daha mantikli. Hap senin cocuk yapmani asla engellemez. Rahimini felan tembellestirmiyor ve yanilmiyirsam hatta gögü kansere karsi koruyor. Milyonlarca kadin bu hapi kullaniyor. Sorun olsaydi hic kimse kullanmazdi.

Kv'dene sakin inanma. Kadin doktor degil, jinekolog degil. Cahil düsünceler ile seni ikna etmeye calisiyor sadece.

Geri cekilmek korunma yöntemi hic bir zaman olmadi, ve olmayacak. Sonucta zevk suyundanda hamile kalabilirsin ve her dafasinda geri cekilmeyebilir.

Üstelik böyle cinsel hayat olmaz, uzun vadede hem seni, hem esini psikolojik etkiler. Cinsellik dedigin sey, rahat rahat yasanmali.

Hap kullanman daha mantikli. Hap senin cocuk yapmani asla engellemez. Rahimini felan tembellestirmiyor ve yanilmiyirsam hatta gögü kansere karsi koruyor. Milyonlarca kadin bu hapi kullaniyor. Sorun olsaydi hic kimse kullanmazdi.

Kv'dene sakin inanma. Kadin doktor degil, jinekolog degil. Cahil düsünceler ile seni ikna etmeye calisiyor sadece.
Yapılan son çalışmalarda oral kontraseptiflerin meme kanserini tetiklediği ispatlandı.tam tersi yani kanser riskin artırmakta.

Back
X