Bebek mi iş mi

zehragnydn

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2012
420
289
103
Kızlar ayın 1.de işe başlayacaktım ama hamileyim sizce ne yapmalıyım acaba ilk ay söylemesem mi diyorum Allah korusun ya gebeliğim sağlıklı ilerlemezse o zman iştende olcam kafam vok karısık bebeğimin mutlulugunu bile yasayamadm

Kızlar ayın 1.de işe başlayacaktım ama hamileyim sizce ne yapmalıyım acaba ilk ay söylemesem mi diyorum Allah korusun ya gebeliğim sağlıklı ilerlemezse o zman iştende olcam kafam vok karısık bebeğimin mutlulugunu bile yasayamadm
Merhaba cnm bence söyleme hatta daha sonra işin yorucu değilse çıkmazsın..artık hamileleri hamile oldukları için işten çıkramıyorlar biliyosun başka bir gerekçe göstermeleri lazım...yani ikisini birarada yürütebilirsin ve son olarak gebeliģim sağlıklı ilerlemezse diye bir düşüncen olmasın hep iyi düşün..

Calismak hamilelik donemindede evdeykende zor malesef. Bende bu ayin sonunda baslicam muhtemelen. En guzel karari siz verirsiniz hayirli olsun bu arada. Egerki calismak gibi bir mecburiyetiniz yoksa calismayabilirsini

Isin agir degilse bence devam etmelisin canim.... :KK66:

Merhaba cnm bence söyleme hatta daha sonra işin yorucu değilse çıkmazsın..artık hamileleri hamile oldukları için işten çıkramıyorlar biliyosun başka bir gerekçe göstermeleri lazım...yani ikisini birarada yürütebilirsin ve son olarak gebeliģim sağlıklı ilerlemezse diye bir düşüncen olmasın hep iyi düşün..
Canım ilk 6 ay cıkarabilme hakkı varmıs iş yerinin malesef o yüzden zaten güzellik uzmanıyım lazer yapmamı isterlerse sıkıntı olcak

Canim bebege zarari yoksa ve bulantin az olursa calis birakma bence. Soyleme de ayrica soylemek gibi bir zorunluluk yok yani dimi ;) ben devlet memuruyum ben bile mudurle sorun yasadim hamile kalinca :( ispat bile edemedigim mobbingler oldu careyi rapor almakta buluyorum. maalesef anlayissizlik diz boyu bu konuda. Ozel sektor daha da beter..

Ben lazer isinlarinin bebege zararinin olucagini dusunuyorum. Bana kalirsa ise gitme,cok maddi skskliginiz yoksa. Ama yinede bi doktoruna danis ??
Canım ilk 6 ay cıkarabilme hakkı varmıs iş yerinin malesef o yüzden zaten güzellik uzmanıyım lazer yapmamı isterlerse sıkıntı olcak

İlk üc dört ay söylemeyebilirsin daha karnın cıkmıyor

Bşata Allah her zaman kolaylık versin canım, insan çalışmaya hamilelikle öyle böyle alışıyor bir şekilde sıkıntı olmaz çok fazla inşallah ama lazer mevzusunu biraz araştır istersen, doktoruna falan danış bakalım.

Kızlar ben de atamam gerçekleştiği için yakın bi Zaman'da işe başlayacağım . 6-7 ay gibi bir süre sonra doğum iznine çıkacağım zaten az dişimi sıkacağım mecburen İstanbul şartlarında maddi olarak çalışmam gerekiyor. Allah hepimize hayırlısını versin .

Back
X