bebek nasıl yapılır : cvplar miniklerden :)

yabangulumZ

Nirvana
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2008
9.722
23
683
42
Malatya
73925520dz6.jpg

10263088no2.jpg

64590932rp8.jpg

71539342vv1.jpg

54790725mc0.jpg

11091098gw5.jpg

37644175ne5.jpg

Benim oğlum da hap içilerek bebek yapıldığını zannederdi (kendi buluşu) bende onaylamıştım..........:emir_bebek: :emir_bebek:

:roflol::roflol::roflol:

Zamane çocukları çoğuda biliyor valla...:1shok:
Ben 18 yaşıma kadar bebeklerin totodan doğduğunu sanırdım.:utangac::1shok:
Taki merak edip babaaaneme sorup "serserimisin sen bebek ordan doğarmı" lafını duyana kadar.:mymeka::roflol:

Çok cahilmişim beya..
:delphin:

:roflol::roflol:ne güzel cevap vermişler canlarım benimm tatlı minişler ....aslında benim oğlum 4yaşında kendisinin karnımdan çıktığını söylüyor ara sıra anne biraz girsem yuvama diyor :roflol::roflol:sığmassın diyorum ağlıyor.. çocuk işte:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::ecrin_bebek:gamyoncuiremsu

çok tatlılar ya,ama cevaplarıda az değil yani :1shok: büyümüşte küçülmüş bunlar ya...biz böyle şeyleri hiç bilmezdik, sanırım herşey ulu orta artık..:1no2:

vallahi ben de saftım bu konuda önce bizim antalyada aksu diye bir akarsu var ordan tutuluyor zannederdim bebekleri daha sonra nikah yüzüklerinden olduğunu zannetmiştim
çok safmışım şimdikiler çok şanslı televizyon internet yeti onların ardıklarını bulmaya :ecrin_bebek:kaydirigubbakcemile4

Bebek Nasıl Yapılır?

Bebek Nasıl Yapılır? .. diye miniklere sormuşlar, onlar da bakın ne cevaplar vermiş: (bazıları bayağı iyi)

"Bebek yapmak için anne bir yumurtanın üzerine yatar sonra baba gelip yumurtayı kırar"
(Abby, 6 yaşında)

"Ben asla bebek yapmıcam.. Babam dedi ki bebek beklerken kadınlar her gün biraz daha hasta ve manyak oluyomuş"
(Marie-Ann, 9 yaşında)

"Bir kadınla bir erkek yatağa girdikleri zaman, ikisinden birinin bebeği olacak demektir"
(Paul, 6 yaşında)

"Bebek annemizin içinden çıkar, doktor da onun poposuna vurur çünkü bebek doktoru ısırmıştır"
(Edward, 6 yaşında)

"Bebek yapmak için, bunu önemsemeyen biriyle olmak gerekir"
(Shelley, 7 yaşında)

"Karşımızdakı evdeki adamın karnında bebek var ama bi türlü dışarı çıkamıyor"
(Alistair, 9 yaşında)

"Bebek yapmak için önce aşık olursun, evlenirsin.. veya bunlara gerek de yok aslında.."
(Peter, 9 yaşında)

"Bebek yapmak için uygun zamanı kollamak lazım, evde misafir olmaması lazım"
(Lyn, 9 yaşında)

"Ben nasıl yapıldığını biliyorum ama hiç yapmadım"
(Francis, 7 yaşında)

"Kediyseniz bebek yapmanız daha kolaydır"
(Paulette, 6 yaşında)

Back
X