Jinekoloji Erken menopoz durumundan dolayı acilen yumurtalik dondurmam gerekiyor. İşin içinden çıkamıyorum

summerwine88

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2018
131
104
103
Erken menopoz durumundan dolayı acilen yumurtalik dondurmam gerekiyor. Ama bu işlem vajinal yoldan yapılırsa bekaretim bozulacak. Karından yapılırsa başka şehre gitmem gerekiyor. Tek basinayim. Refakatçim de yok. Ne yapicam bilmiyorum

Vajinal işlemde refakatçiye gerek yok sanırım, yaşadığınız şehirde yapılacak ve hemen ayağa kalkacağınız bakıma ihtiyaç olmayan bir işlem gibi anladım.
O zaman vajinal yaptıracaksınız, sağlığınız mı önemli hymen mi? Üstelik zaten operasyon sonrası bir rapor yazılacaktır, bunun vajinal bir işlem olduğu vs belirtilecektir, ki duygusal nedenlerle değil de ileride hayatınıza girecek insan için düşünüyorsanız hymenin yırtılmasını, erkeklere sizin bedeniniz ve sağlığınız üzerinden söz hakkı tanımayın.

Vajinal işlemde refakatçiye gerek yok sanırım, yaşadığınız şehirde yapılacak ve hemen ayağa kalkacağınız bakıma ihtiyaç olmayan bir işlem gibi anladım.
O zaman vajinal yaptıracaksınız, sağlığınız mı önemli hymen mi? Üstelik zaten operasyon sonrası bir rapor yazılacaktır, bunun vajinal bir işlem olduğu vs belirtilecektir, ki duygusal nedenlerle değil de ileride hayatınıza girecek insan için düşünüyorsanız hymenin yırtılmasını, erkeklere sizin bedeniniz ve sağlığınız üzerinden söz hakkı tanımayın.
Vajinal daha kolay bi yöntem diyorlar. Evim de hastaneye çok yakın

Heyet raporuyla toplanıyor zaten yani bekaretinizin ne şekilde bozulduğunu sıkıntı edecek durumdaysanız elinizde raporunuz oluyor .

Herşey o kadar ani gelişti ki. Sağlıklı düşünemiyorum. Ağlamaktan gözümde yaş kalmadı. Hem korkuyorum hem hızlıca karar verip başlamam gerekiyor

Ben bu işlemi yaptığımda nikahım vardı ama ilişkim olmadığı için göbek ve kasıktan girilip yumurtalarım toplandı. Tabi onlarla beraber başka işlemlerimde oldu. Bi hafta içinde toparlarsınız.

Back
X