Bebek nazarlayan insanlardan nefret ediyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Saka misiniz? Bir kere kadini o kadar takip ettiginiz icin sizin nazarinizin kadina degmedigni nereden biliyoruz :KK70:
Pislik falan diyorsunuz ki enerjinizin cok temiz olduguna ben ikna oldum sahsen :)))
Ben de ben de,su an yolculuktan geldim,arkamda oturan 3 kadın konuşmadık kimseyi bırakmadılar,sonra da,bizim kalbimiz temiz,bakın nasıl boş yer bulduk bu yüzden,adam kalktı yer verdi gerçi ama kalbimiz temiz isimiż rastgeldi dediler:D

Oysa kadin kapali olsaydi sorun olmazdi demi. :olamaz:

Gerçekten bu nasil dünya görüsü ki, bir kelime ile bir çoçugun kaderi belirleniyor.

Ne desem bos gerçekten. Yani trol bir konunun bile bir kalitesi olur ya.
Gerçekten oldu ve bende açığım buna takıldıysanız ne kafasızsınız ya.

Niye öyle dedin ki yani sen şimdi, gözünüz takılmaz mı hiç etrafınız da ne olup bitiyor diye. Yani bu merak değil sonuçta dikkat etmek lazım herşey olabilir hırlısı var hırsızı var. Bu dünya da bir tek olarak yaşamıyoruz. Paylaşıyorsak düzgün paylaşalım. Neyine nazarım değsin. Ay ne güzel krem açıyor diye mi 😀

Boyle yasamak yorucu olmuyor mu? Acil sifalar diliyorum size :)

Ben de ben de,su an yolculuktan geldim,arkamda oturan 3 kadın konuşmadık kimseyi bırakmadılar,sonra da,bizim kalbimiz temiz,bakın nasıl boş yer bulduk bu yüzden,adam kalktı yer verdi gerçi ama kalbimiz temiz isimiż rastgeldi dediler:KK70:

Ahahah koptum buna supermis ya :KK70: :KK70::KK70::KK70:
Bence konu sahibinin akrabalari olabilirler :KK53:

Gerçekten oldu ve bende açığım buna takıldıysanız ne kafasızsınız ya.

Yani açikligini polemik olsun diye belirtmedin yani :işsiz:

Benim kafa yapimda en azindan çoçuk nazarina inanmiyorum. Ha evet negatif enerji diye birsey var, çoçuklar bunu his eder fakat "masallah" denmedi diye hiç bir çoçuk aglamaz. Yada facebookta yüzü bir kalp emoji ile kapatilmadi diye, hiçbir çoçugun basina kötü birsey gelmez.

Bi sizin çocuğunuz mu var diyenler her bebeğe nazar değmez. Bazı bebekler etkilenmez nazardan ama yıldızı düşük olan bebekler anında etkilenir. Nazar diye bir şey yok değil var tabi ki dinimizde. Ha dininiz farklıdır bişey diyemem inanmazsınız en doğal hakkınız.

Ben nazara inanmam, inana saygı duyarım.

Velevki nazar var, bu nazarın çok ender bir şeye odaklanması lazım değil mi?
Sağımız, solumuz çocuk dolu. Neden çocuğa nazar değsin? İnsanlar neden sizi ve bebeğinizi kıskansın? Yeryüzündeki tek çocuk sizinki mi?

Çocuğunuz Nobel ya da Oscar alsa belki diyeceğim de arabasında mışıl mışıl uyuyan çocuk bu.
Yapmayın, etmeyin.
Akıl ve mantık güzel şeydir😇

Canim bnde markete gitmistim kizimi bir kadin geldi sevdi kadin gitti kizim yirtiyodu kndini dualar falan kar etmedi eve geldim cocugum oyle rahatladı bnde nefret ediyorum kem gözlerden kızıyorum ya tanimadiginiz insanin bebeğini sevmeyin. O kadinda birsey var bnce oku bol bol
Herkes dalgaya almış ama bilmiyorum çocuğu susturamadık işte. Yıldızım düşük benim de. Çok etkileniyorum böyle olaylardan. Ve üzülüyorum. Açık bayan yazmışım diye de takılan var bende açığım yani ne var ki bunda öyle açıkladıysam 😌 Nazara da inanıyorum ben yani madem yok duaları neden var demi

Ben nazara inanmam, inana saygı duyarım.

Velevki nazar var, bu nazarın çok ender bir şeye odaklanması lazım değil mi?
Sağımız, solumuz çocuk dolu. Neden çocuğa nazar değsin? İnsanlar neden sizi ve bebeğinizi kıskansın? Yeryüzündeki tek çocuk sizinki mi?

Çocuğunuz Nobel ya da Oscar alsa belki diyeceğim de arabasında mışıl mışıl uyuyan çocuk bu.
Yapmayın, etmeyin.
Akıl ve mantık güzel şeydir😇
Madem nazar yok duası neden var bunu açıklayın.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X